Logo
Print this page

Μπακάλης: Μεγάλη εμφάνιση και μεγάλη νίκη

Ο Λάκης Μπακάλης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού Β. με τον Αμβρυσσέα έκανε λόγο για μεγάλη εμφάνιση και νίκη και ανέφερε πως αυτό το γήπεδο εκφράζει τους ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας:

«Κάναμε σήμερα μία μεγάλη νίκη και εμφάνιση. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που έδωσαν το 100% ο καθένας τους και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις και να πεις ότι κάποιος υστέρησε. Μέχρι και εγώ είχα πρόβλημα ποιον να βγάλω. Η ομάδα είχε ρυθμό και τα 90 λεπτά, είχε διάθεση, πίεσε ψηλά, δεν άφησε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ούτε μία φάση, ούτε μία ευκαιρία. Ένα λάθος μόνο κάναμε, όταν δεχθήκαμε το γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Θεωρώ ότι δεν έκαναν άλλα λάθη τα παιδιά. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Το βασικό είναι ότι έπαιξαν και καλό ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε κι άλλες φάσεις. Το μεγαλύτερο κέρδος ήταν ότι είχαμε διάρκεια και στα 90 λεπτά και δε δημιούργησε ούτε μία φάση ο Αμβρυσσέας, που ξέρουμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα και σε κάθε παιχνίδι δημιουργεί φάσεις και κάνει γκολ.

 Ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι για μας σήμερα και από κει και πέρα πήραμε μία ανάσα μεγάλη και είμαστε ακόμη πιο σίγουροι για τον στόχο της σωτηρίας, ώστε να τον πετύχουμε ακόμη πιο εύκολα. Συγχαρητήρια στον Αμβρυσσέα για την προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι τώρα και στον Μίκι (σ.σ. Τσίρκοβιτς) για όσα έχει κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και καλή συνέχεια στη ζωή του και στη καριέρα του.

Στο ΕΑΚ είναι το σπίτι του Ολυμπιακού. Φάνηκε από την όλη εικόνα, από τον ζεστό κόσμο, που τον έχουμε από πάνω μας. Είναι ένα γήπεδο που εκφράζει τους ποδοσφαιριστές. Εγώ το βλέπω αυτό και στις προπονήσεις. Η ομάδα εδώ είναι πιο παθιασμένη και παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο παίζει, καθώς είναι καλός και ο αγωνιστικός χώρος».

 

Last modified onMonday, 12 March 2018 16:43
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]