noodles volos banner

Δεν προπονήθηκαν καθόλου Καμπλιώνης και Λούγκος

Ο Καμπλιώνης μεταφέρεται τραυματίας λίγο πριν το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός Β.-Αχιλλέας Φ. Ο Καμπλιώνης μεταφέρεται τραυματίας λίγο πριν το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός Β.-Αχιλλέας Φ.

Ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/2) η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας παιχνιδιού με τη Θήβα, με τους Αντώνη Καμπλιώνη και Νίκο Λούγκο να μη συμμετέχουν στην προπόνηση, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με τις εκτιμήσεις που γίνονται να είναι πως δύσκολα θα τεθούν στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής.

Οι δύο ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων αποκόμισαν τους τραυματισμούς τους στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο Καμπλιώνης υπέστη διάστρεμμα, αλλά είχε και νέο χτύπημα στον αστράγαλο, ενώ ο Λούγκος χτύπησε το γόνατό του σε διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλό του.

Την Τετάρτη βρέθηκαν αμφότεροι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, εκεί που η ομάδα τους προπονήθηκε, δίχως, όμως, να παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Αντίθετα, σε συνεργασία με τον φυσικοθεραπευτή των ερυθρολεύκων, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα με χαλάρωση και μασάζ. Οι πιθανότητες να αγωνιστούν στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου δεν είναι με το μέρος τους. Παρόλα αυτά, η κατάστασή τους θα παρακολουθείται καθημερινά από τους ανθρώπους της ομάδας κι αν υπάρξει αισθητή βελτίωση, αφήνεται ένα περιθώριο να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Άλλωστε, στους δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται πως υπολογίζει πολύ ο τεχνικός τους, Λάκης Μπακάλης, ο οποίος τους δίνει συνεχώς φανέλα βασικού τις τελευταίες εβδομάδες.

Στην περίπτωση που οι δύο παίκτες τεθούν οριστικά "νοκ άουτ", ο Βελεστινιώτης προπονητής του Ολυμπιακού δε θα βιαστεί να βρει τους αντικαταστάτες τους. Συγκεκριμένα, γνωρίζοντας το προφίλ του προσεχούς αντιπάλου, θα προσπαθήσει, μέσω των προπονήσεων, να βρει τους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν καλύτερα στη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή που έρχεται. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο Θέος θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του κ. Μπακάλη, αφού εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, και είναι ο πιθανότερος να καλύψει το πιθανό κενό του Καμπλιώνη, ενώ αυτό του Λούγκου πιθανότατα ο Δήμος Κόκας, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή για ένα ολόκληρο 45λεπτο και τα πήγε περίφημα, όπως άλλωστε έχει κάνει πολλές φορές φέτος.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί κανονικά την Πέμπτη και την Παρασκευή, με το γήπεδο διεξαγωγής των προπονήσεων να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό, λόγω των γνωστών προβλημάτων στο Πανθεσσαλικό.

Last modified onWednesday, 14 February 2018 20:26