Logo
Print this page

Αλεξίου: "Ο Ρήγας θα παλέψει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος"

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον τρόπο που ήρθε η νίκη της ομάδας του, κόντρα στον Αλμυρό, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, αμέσως μετά το παιχνίδι, ο παίκτης - προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Γιώργος Αλεξίου.

Αναλυτικά:

"Πριν πω το οτιδήποτε για τον αγώνα, τη νίκη μας την αφιερώνουμε σήμερα στον Απόστολο Παπαγεωργίου. Τώρα, όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν μία πολύ σημαντική νίκη της ομάδας μας κι ειδικά με τον τρόπο που ήρθε αυτή, δηλαδή με μία ανατροπή. Ήταν ένα κομβικό ματς για εμάς, το είχαμε "σημαδέψει" κι είχαμε πει ότι πρέπει να το κερδίσουμε. Το πρωτάθλημα τελειώνει, φτάνουμε σιγά-σιγά προς το τέλος και κάθε ματς ο Ρήγας, βάσει της θέσης που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή, πρέπει να το κερδίζει, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Ξεκινήσαμε, όντας πιο δραστήριοι από τον αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο. Έχω πει και θα ξαναπώ πάλι πολλές φορές ότι η ομάδα μας αποτελείται από νεαρούς αθλητές και κάθε αγωνιστική είναι για εμάς ένα επιπλέον βάρος, αλλά σήμερα δείξαμε πως αυτή η ομάδα έχει ψυχικά αποθέματα και αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια όλα τα παιδιά. Αυτό που μετρά δεν είναι πάντα το αποτέλεσμα, αλλά και ο τρόπος. Γι' αυτό σήμερα είμαι τόσο ικανοποιημένος. Γιατί δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που μέχρι το τέλος θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και, μακάρι, με λίγο τύχη, να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για την περιβόητη υπόθεση "Κόλα" και την ένσταση, από πλευράς Ρήγα, που εκκρεμεί:

"Εμείς δε μένουμε σε αυτό το κομμάτι, αυτό αφορά καθαρά τη διοίκηση. Εμείς κοιτάμε, απ' όσα ματς έμειναν ακόμα, να πάρουμε το μέγιστο των βαθμών. Γίνεται να κάνουμε "επτά στα επτά"; Ας το κάνουμε. Κι από 'κει και πέρα, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, θα κάνουμε έναν απολογισμό. Κερδήθηκε, δεν κερδήθηκε η ένσταση, δε μπορούμε να το ξέρουμε αυτή τη στιγμή. Γι' αυτό που είμαστε σίγουροι είναι ότι θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι".

Last modified onSunday, 11 February 2018 21:01
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]