Logo
Print this page

Σταματίου: "Μακράν η χειρότερή μας εμφάνιση"

Τη δυσαρέσκειά του για την εμφάνιση της ομάδας του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του ως προπονητής, εξέφρασε με δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης Ρήγας Φεραίος - Αλμυρός, ο τεχνικός του ΓΣΑ, Κώστας Σταματίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Μακράν η χειρότερη εμφάνιση για την ομάδα του Αλμυρού η σημερινή, σε όλα τα επίπεδα. Η αλήθεια είναι πως θέλω να πω πολλά, καθώς είμαι πολύ στεναχωρημένος, όχι μόνο από την έκβαση του ματς, αλλά κι από την απόδοση της ομάδας μου. Δε με έχουν συνηθίσει τα παιδιά σε τέτοιες εμφανίσεις. Βεβαίως, δεν μπορώ να μην αναλάβω τις ευθύνες μου. Όταν μία ομάδα παρουσιάζει μία τέτοια εικόνα, ο πρώτος που ευθύνεται είναι πάντα ο προπονητής. Αναλαμβάνω, λοιπόν, την ευθύνη. Θα συζητήσουμε με τα παιδιά. Κατάλαβαν σήμερα, την ώρα του αγώνα, γιατί πάντα είμαι επιφυλακτικός. Κατάλαβαν πως αυτή η κατηγορία έχει "παγίδες", πως μία ομάδα που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική δεν πρέπει να επαναπαύεται και, δυστυχώς, σήμερα πήραμε το πρώτο μήνυμα. Ελπίζω να είναι το τελευταίο, είμαστε σοβαρή ομάδα κι αν θέλουμε να μην έχουμε ανάλογες στιγμές θα πρέπει να ανακάμψουμε, να καταλάβουμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι καθοριστικής σημασίας. Συγχαρητήρια στον Ρήγα και του εύχομαι καλή συνέχεια σε αυτό που ελπίζει να κάνει".

Για το αν είναι δυσαρεστημένος μόνο από το χρονικό διάστημα μετά το τέρμα που πέτυχε ο Αλμυρός:

"Όχι, γενικά ο Αλμυρός σήμερα πραγματοποίησε τη χειρότερή του εμφάνιση. Το πρώτο γκολ από εμάς, ίσως μπήκε και συγκυριακά, αυτό δε μου λέει τίποτα. Εγώ κοιτάω συνολικά την ομάδα, κοιτάω συνολικά την απόδοση των ποδοσφαιριστών και σήμερα, δυστυχώς, προσωπικά θεωρώ ότι δε μας άξιζε τίποτα".

Last modified onMonday, 12 February 2018 11:24
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]