noodles volos banner

Τζιώρας: Άλλες δέκα φορές να παίξουμε δε χάνουμε από τον ΝΠΣ

Χρήστος Κοντοβάς, Χρήστος Τζιώρας και Χουάν Φεράντο μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης, ανάμεσα στον ΝΠΣ και τη Νίκη Βόλου, με την ατάκα "άλλες δέκα φορές να παίξουμε, δε θα χάσουμε" του επιθετικού των κυανόλευκων να "κλέβει την παράσταση".

Οι δηλώσεις Τζιώρα

Τη σιγουριά του πως ακόμα δέκα 90λεπτα να έπαιζε η ομάδα του, κόντρα στον ΝΠΣ, δε θα έχανε, εξέφρασε στις δηλώσεις του, ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Χρήστος Τζιώρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Έγινε ένα καλό παιχνίδι, με μία ομάδα της πόλης. Δείξαμε το πάθος και τη δύναμη που θα έπρεπε να υπάρχει ένα ντέρμπι, κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως άλλες δέκα φορές να παίξουμε με αυτήν την ομάδα, δε θα χάσουμε ποτέ. Δυστυχώς, ήρθε η ισοπαλία, ατυχήσαμε. Προηγηθήκαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το πολυπόθητο "τρίποντο". Συνεχίζουμε. Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι χαρούμενος και να γίνει ακόμα πιο χαρούμενος από τα αποτελέσματα που θα έρθουν".

Για την επίμαχη φάση, με πρωταγωνιστές τους Ντόση και Ντινιωτάκη και την εξόφθαλμη αποβολή του ποδοσφαιριστή του ΝΠΣ, η οποία δε δόθηκε:

"Τί να πω; Είναι απόφαση του διαιτητή, δεν μπορώ να πάρω θέση και να κρίνω. Δεν ξέρω το σκεπτικό της απόφασής του. Είναι κάτι που τελείωσε τώρα".

Αξίζει να σημειωθεί πως, από πλευράς ποδοσφαιριστών του ΝΠΣ, κανένας δεν έκανε δηλώσεις.

Κοντοβάς: Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες

Πρώτος είχε πάρει τον λόγο ο προπονητής τερματοφυλάκων της Νίκης, Χρήστος Κοντοβάς, ο οποίος μίλησε για ένα παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο και τόνισε πως η Νίκη είχε καλύτερες ευκαιρίες και μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα του έδειξε πως έχει μέλλον. Στην ερώτηση που του έγινε, σχετικά με τη μη παρουσία κάποιου εκ των Ξηροφώτου - Μπούις στη συνέντευξη τύπου, εκείνος απάντησε: "Έπρεπε κάποιος, από πλευράς Νίκης, να παρευρεθεί εδώ κι ήρθα εγώ. Εξάλλου, κι εγώ είμαι προπονητής της ομάδας".

Για την αντικατάσταση του Βέργου, στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, σχολίασε:

"Ο Βέργος προερχόταν από τραυματισμό. Παράλληλα, υπηρετεί και τη στρατιωτική του θητεία. Ήταν λογικό να κουραστεί και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, αντικαταστάθηκε".

Τέλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Νίκης ρωτήθηκε για το ντεμπούτο του Κοντοέ στο πρωτάθλημα, με την απάντησή του να είναι η εξής:

"Το παιδί τώρα ήρθε στην ομάδα. Δουλεύει αρκετά, πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και το μέλλον του ανήκει. Αν συνεχίσει έτσι, θα πάει μπροστά".

 Φεράντο: "Δεν πιστεύω πως επηρεαστήκαμε από την απουσία Γκαρσία"

Σε ό,τι αφορά τον προπονητή του ΝΠΣ, Χουάν Φεράντο, ανέλυσε από τη δική του σκοπιά την αναμέτρηση:

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες. Μετά το 0-1, προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά, όμως, ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, καθώς η Νίκη ήταν πολύ καλά στημένη αμυντικά. Όλες οι αλλαγές που κάναμε ήταν για την επίθεσή μας, περάσαμε μόνο επιθετικούς ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι. Τελικώς, ήρθε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε, κοιτάμε το μέλλον και το επόμενο ματς, κόντρα στον Οπούντιο. Καλή τύχη στη Νίκη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος".

Για την απουσία του Πίτου Γκαρσία κι αν αυτή επηρέασε σήμερα τον ΝΠΣ αγωνιστικά:

"Όχι, δεν το πιστεύω αυτό. Προσπαθήσαμε, χωρίς αυτόν, να παίξουμε ένα διαφορετικό σύστημα. Ποια πρόσωπα θα παίξουν, για εμάς, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία".