noodles volos banner

Με σύνθεση ανάγκης ο Γ.Σ. Αλμυρού στο Μαρτίνο

Οι πολλές αποχωρήσεις, οι τραυματίες και το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει ακόμη μεταγραφές έχουν ως συνέπεια να πάει στο Μαρτίνο την Κυριακή ο Γ.Σ. Αλμυρού, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Οπούντιο με σύνθεση ανάγκης.

Συγκεκριμένα έχουν αποχωρήσει οι Τσιάτσιος για τη Δήμητρα, Νάκας για τη Ρόδο, Κωτσιαρίδης για τον Απόλλωνα Λάρισας, Κυριάκος για τον Ρήγα Φεραίο, ενώ ο Βούλγαρης είναι πλέον εκτός ομάδας, αφού είναι προπονητής στους Μυρμηδόνες και ο Τσόγκας απέχει για δικούς του λόγους από τις προπονήσεις. Επίσης, ο Χολέβας κάνει ακόμη μόνο ατομικό, ενώ ο Κρανάς έχει τενοντίτιδα, που του δημιουργεί πρόβλημα στο γόνατο, κάτι που φάνηκε και στον φιλανθρωπικό αγώνα της περασμένης Δευτέρας, όταν και αποχώρησε τραυματίας.

Από την άλλη βγήκε δελτίο στους νεαρούς Αράπη Ηλία (17χρονος δεξιός μπακ από τους Μυρμηδόνες) και Θανάση Μπιρμπίλη (17χρονος μέσος από τον Άθλο), που θα είναι στην αποστολή. Από τη διοίκηση υπάρχει διαβεβαίωση ότι θα αποκτηθούν παίκτες, καθώς σε κάποιες προπονήσεις μέσα στις γιορτές υπήρχαν λιγότερα και από 15 άτομα και όλα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους από βδομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον Φλίγκο, πάντα παίζει το όνομά του για τον Ολυμπιακό Β., αλλά ο Γ.Σ. Αλμυρού στην αρχική επαφή είχε ζητήσει ως αντάλλαγμα τον Σέττο, τον Ευθυμιάδη και τον Μέμο.

Αυτό που προέχει είναι ο αγώνας με τον Οπούντιο κι εκεί όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή οι εξής 16: Σταυράκης, Τσομπανόπουλος, Καψιώτης, Κόκκας, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής, Θωμαΐδης, Κιπτίου, Κοντοβάς, Σαββίδης, Φλίγκος, Φαράντος, Πραττής,  Μπιρμπίλης και Αράπης. 

Last modified onSaturday, 13 January 2018 13:42