Logo
Print this page

Ιμεράι: Έχουμε τους παίκτες, για να κερδίσουμε τα Σέλλανα

Ότι εντός των ημερών θα ολοκληρωθούν κάποιες μεταγραφές, που θα βοηθήσουν την ομάδα, όπως εκτίμησε, συμπληρώνοντας ότι αφορούν τις θέσεις του εξτρέμ, ώστε να αντικατασταθεί ο Γιάκοβλεφ, του κεντρικού χαφ και του στόπερ, πληροφόρησε ο προεδρεύων της ποδοσφαιρικής Νίκης Βόλου, Νίκος Ιμεράι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Clasico στον Βόλος 9.86.

Σε ό,τι αφορά τον Ντινιωτάκη, είπε ότι θα έρθει από Δευτέρα, ενώ για τους Γαρυφαλλόπουλου και Δημολιό ανέφερε ότι η Νίκη ούτε στέκεται εμπόδιο για κανέναν ποδοσφαιριστή ούτε κρατά κανέναν με το ζόρι. «Τι να τον κάνουμε έναν παίκτη, όταν δε θέλει να παίξει σε μας;», αναρωτήθηκε ο κ. Ιμεράι.

Για το αν οι κινήσεις έπρεπε ήδη να έχουν γίνει απάντησε ότι η Νίκη έχει τους παίκτες, για να κερδίσουν το ματς με τον Α.Ο. Σελλάνων, και πως δεν ήθελε αυτός και οι συνεργάτες του να κάνουν βιαστικές κινήσεις. Εξάλλου, όπως υπογράμμισε, οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν με προοπτική και για του χρόνου.

Ο α’ αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου εξήρε την οργάνωση της Νίκης, που της δίνει τη δυνατότητα να πάει και σε μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει και λάθη λόγω παραγοντικής απειρίας, ωστόσο πρόσθεσε ότι έχει γίνει προγραμματισμός, ώστε η διοίκηση να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της πως κανένας δε θα θέλει να φύγει από τη Νίκη με βάση το γεγονός ότι όλοι είναι πληρωμένοι στην ώρα τους.

Για το μπάτζετ που θέλει η Νίκη τη νέα σεζόν για πρωταθλητισμό έκανε λόγο για ποσό άνω των 300.000 ευρώ, αλλά τόνισε ότι με τη βοήθεια του κόσμου δε θα υπάρχει πρόβλημα, αφού έχει μεγάλη δυναμική.

Για τις επιθέσεις που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα σχολίασε ότι δεν τον επηρέασαν και τον κάνουν πιο πεισματάρη, αλλά  τον έκαναν να αναρωτηθεί αν δεν κάνει κάτι καλά.

Παράλληλα, ο κ. Ιμεράι χαρακτήρισε κορυφαίους τους ανθρώπους που απαρτίζουν το νομικό τμήμα της ομάδας, ενώ για το αν θα ήθελε περισσότερους «συμπαίκτες» στη διοίκηση σημείωσε ότι όλοι οι Νικιώτες είναι ευπρόσδεκτοι.

Ακόμη έκανε λόγο για την ανάγκη να βγάλει δικιά της παιδιά η Νίκη, που θα παίζουν και για τη φανέλα και θα πονάνε γι’ αυτή.

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]