Logo
Print this page

«Έχω γίνει πιο πολύ Νίκη από τους Νικιώτες»

Στο στούντιο του Blue Heart Fm βρέθηκε μαζί με τον Χρήστο Καρτσαμπά ο Χρήστος Τζιώρας, που δήλωσε ότι έχει γίνει πιο πολύ Νίκη και από τους Νικιώτες και γι’ αυτό παίζει με τέτοιο πάθος, που κάποιες φορές τον βγάζει εκτός ορίων.

Συγκεκριμένα ο φυσικός ηγέτης της Νίκης μίλησε:

απομαγνητοοφώνηση: magnesiasports.gr

Για την οργάνωση της Νίκης:

«Η ομάδα έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή να παρέχει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές, να είμαστε πληρωμένοι μέχρι τελευταίου ευρώ όλοι μας και να έχουμε φτιάξει τα πράγματα, που θα μας ζήλευαν και ομάδες Α’ Εθνικής. Νομίζω ότι η ομάδα ξεκίνησε από το μείον 15 και έχει φτάσει στο συν 30 σ’ ό,τι αφορά την κατάσταση που ήταν και που είναι στην οργάνωση. Η ομάδα κάνει ό,τι μπορεί να βοηθήσει τον παίκτη στην καθημερινότητά του, ώστε να σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο».

Για την πορεία της Νίκης:

«Ήταν δύσκολο στην αρχή να δεθεί η ομάδα, γιατί δεν μπορούσαν οι προπονητές να δουλέψουν με όλα τα παιδιά. Οι τρεις ξένοι πήγαν για 15 μέρες στην πατρίδα τους και ξαναγύρισαν. Ήταν τότε ένα κομβικό σημείο . Ή για παράδειγμα ο Χρήστος Καρτσαμπάς ήρθε την τελευταία βδομάδα. Για να δέσει μία ομάδα δεν πατάμε ένα κουμπί. Δεν είναι να πάρεις 15 ονόματα. Είναι δύσκολο να βρεθούν μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι δε χρειάζεται να έρθουν μόνο πρωτοκλασάτοι, για να πάει καλά μία ομάδα. Το καλύτερο παράδειγμα είμαι εγώ, όταν παίζαμε στη Β’ Εθνική. Υπάρχει αυτή η φιλοσοφία ότι χρειαζόμαστε φίρμες. Βεβαίως χρειάζονται και έμπειροι. Τώρα που έχουμε ελλείψεις και δεν έχουν έρθει ακόμη κάποιες πρωτοκλασάτες μεταγραφές-αυτό είναι θέμα της διοίκησης- είναι ώρα να δείξουν οι παίκτες που θα πάρουν τις ευκαιρίες ότι είναι εδώ και μπορούν να βοηθήσουν.

Σε ό,τι αφορά τα προηγούμενα ματς, εκεί που ήταν να βάλουμε γκολ, το δεχόμασταν κι αυτό σε επηρεάζει. Ίσως να αντιδράσαμε λάθος και όσο περνά η ώρα το άγχος σε φορτώνει, ενώ, όταν το βάζεις νωρίς, λύνονται τα πόδια σου»

Για τις υπόλοιπες ομάδες:

«Πρώτα απ’ όλα εμείς σίγουρα αδικήσαμε τους εαυτούς μας και έπρεπε να είχαμε πιο πολλούς βαθμούς. Το ίδιο πιστεύω και ο Ολυμπιακός Βόλου, γιατί τον είδα στο μεταξύ μας παιχνίδι ότι έχει αξιόλογους παίκτες και καλή κυκλοφορία. Για τον Ν.Π.Σ. φαίνεται στο γήπεδο ότι είναι μία δουλεμένη ομάδα. Για τις υπόλοιπες ομάδες το θέμα είναι να τις βάλεις πρώτος γκολ».

Για τη συμπεριφορά του κόσμου:

«Ο κόσμος σου δίνει ένα 50% παραπάνω ψυχολογία και παίρνουμε άλλη δύναμη. Όσοι έρχονται να βρίσουν δε βοηθάνε».

Για τη διαφορά με τον νέο γενικό αρχηγό:

«Ο Παντελής (σ.σ. Πρόγκνι) βοηθά όλα τα παιδιά και θα τρέξει πρώτος, ακόμη κι αν αντιμετωπίζει και κάποιο πρόβλημα στο σπίτι του ένας ποδοσφαιριστής. Είναι ο άνθρωπος που χρειάζεται, για να λύνει κάποια προβλήματα στην καθημερινότητά μας».

Για το πώς νιώθει στον Βόλο:

«Νιώθω σαν το σπίτι μου. Είναι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και δεν το μετάνιωσα μία στιγμή που γύρισα έστω και στη Γ’ Εθνική. Η Νίκη έχει να μου προσφέρει πολλά και έχω κι εγώ να προσφέρω πολλά. Πιστεύω πολύ και στον κόσμο της Νίκης Βόλου. Πριν έρθω ήξερα ότι υπάρχει μία σοβαρότητα στην ομάδα και το είχα πει άλλωστε ότι, αν υπάρξει ξανά μία σοβαρή διοίκηση, θα γυρίσω, γιατί δεν μπορώ να πουλήσω ποτέ τον κόσμο της Νίκης Βόλου.

Έχω να κάνω πάνω απ’ όλα με ανθρώπους κι αυτό είναι που με σκλαβώνει.  Έχω γίνει πιο πολύ Νίκη από μερικούς Νικιώτες. Αυτό το πάθος μου βγαίνει μέσα στο παιχνίδι και ξεφεύγω από τα όρια. Θολώνω και δε σκέφτομαι σωστά, γιατί έχω βάλει πρώτα το όνομα Νίκη και μετά τον Τζιώρα, τους συμπαίκτες και τους προπονητές». 

Last modified onThursday, 11 January 2018 23:53
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]