noodles volos banner

Μίλησε για οικονομική βοήθεια Τσιμπανάκου και Κουφιδάκη ο Ν. Τσεκούρας

Αρκετά ενδιαφέρουσες ήταν και οι απαντήσεις που έδωσε στη συνέντευξη Τύπου της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β. στο Forum ο πρόεδρος του σύλλογου, μέσα από τις οποίες αποκάλυψε και την οικονομική βοήθεια των κ.κ. Τσιμπανάκου και Κουφιδάκη.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις που δέχθηκε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Β.:

Για το αν έχουν υπάρξει εξωδιοικητικοί παράγοντες που έχουν βοηθήσει την προσπάθεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να "τρέξει" το ποδοσφαιρικό τμήμα:

"Βεβαίως. Ο κ. Τσιμπανάκος έχει βοηθήσει εμπράκτως οικονομικά, αλλά και με ποδοσφαιριστές. Και άλλοι επιχειρηματίες, όπως ο κ. Κουφιδάκης, έχουν βοηθήσει. Στον Ολυμπιακό Βόλου δεν περισσεύει κανείς. Ακόμα κι ο κ. Μποτσιβάλης αν μπορέσει να βοηθήσει, θα είναι ευχάριστο για εμάς. Βέβαια, εμείς έχουμε αναλάβει το οικονομικό και οργανωτικό κομμάτι, προκειμένου να τελειώσουμε ομαλά τη χρονιά και χωρίς προβλήματα. Αλλά, είπαμε πως εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν από την προσπάθειά μας".

Για τη χρονική διορία που θέτει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου για την συνάντησή του με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη:

"Πιστεύω πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση και θα έχουμε κι επίσημες ανακοινώσεις. Η ομάδα "τρέχει", έχει αγώνες, έχει προβλήματα, στα οποία πρέπει να δίνουμε λύσεις, δεν μπορούμε να περιμένουμε πολύ. Την επόμενη εβδομάδα ελπίζουμε ο κ. Μποτσιβάλης να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας, αλλιώς θα αναγκαστούμε να βγάλουμε από μόνοι μας κάποιες ανακοινώσεις".

Για την ανταπόκριση του κόσμου, σχετικά με τα νέα εισιτήρια διαρκείας που κυκλοφορούν:

"Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ήδη πιστεύουμε ότι θα έχουμε πάνω από 350 εισιτήρια διαρκείας, όσα δηλαδή δώσαμε και το καλοκαίρι".

Για τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω από την δικαστική μορφή που πήρε η υπόθεση αντικανονικής συμμετοχής του ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής:

"Αυτά τα θέματα τα χειριζόταν ο κ. Μποτσιβάλης κι είναι κι ένα από τα ερωτήματα που έχουμε για αυτόν, καθώς δεν είχαμε καμία ενημέρωση επί του θέματος. Είχαμε υποχρέωση να υπογράψουμε τις νομικές κινήσεις και τις αποφάσεις που έπαιρνε ο κ. Μποτσιβάλης. Εμείς βοηθούσαμε ως σωματείο, γιατί από μόνος του δε θα μπορούσε να στέλνει εξώδικα. Μαζί με τον κ. Μπακαλιάνο χειριζόταν την υπόθεση και η εξέλιξή της είναι ένα από τα ερωτήματα που έχουμε κι εμείς. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δε γνωρίζω τι υπάρχει".

Για ενδεχόμενη επιστροφή της ομάδας στο ΕΑΚ του Βόλου:

"Έχουμε ήδη πει ότι θα παίξουμε κάποια παιχνίδια και στο ΕΑΚ. Έχουμε την πληροφορία από τα Τουριστικά Ακίνητα ότι το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα κλείσει για λίγο καιρό, προκειμένου να συντηρηθεί το γήπεδο. Αυτό γίνεται κάθε χρόνο στο Πανθεσσαλικό, εξάλλου. Οπότε, θα παίξουμε σίγουρα κάποια παιχνίδια και στο ΕΑΚ".

Για την απόφαση της ΕΠΟ σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος και το κατηγορητήριο που έχει ο Ολυμπιακός:

"Ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση, δε μας ήρθε επίσημα κάποια απόφαση του δικαστηρίου".

Last modified onFriday, 12 January 2018 00:09