noodles volos banner

Αποχαιρετιστήριο ματς με Σέλλανα για τον Δημολιό

Κανονικά για τελευταία φορά θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Δημολιός κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων, αποχαιρετώντας τον κόσμο της ομάδας, με τον παίκτη να έχει φέτος το απόλυτο των συμμετοχών και των λεπτών, αφού πήρε μέρος και στα δώδεκα παιχνίδια μέχρι στιγμής, χωρίς να γίνει σε κανένα αλλαγή (το ένα με τον Οπούντιο κερδήθηκε στα χαρτιά).

Μάλιστα το ίδιο εντυπωσιακό επίτευγμα κατέγραψε και πέρσι, αφού έπαιξε και στα 30 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2016-17 και χωρίς πάλι να χάσει λεπτό. Άρα λοιπόν μιλάμε για έναν βασικό και αναντικατάστατο παίκτη με όλη τη σημασία των λέξεων και σίγουρα θα πρέπει ο βασικός υποψήφιος να τον αντικαταστήσει, ο Ελληνοσουηδός Χρήστος Καραμούζης, που γυμνάστηκε για πρώτη φορά χθες, έχοντας έρθει στον Βόλο την Τρίτη, να αποδείξει ότι είναι μία προσεγμένη και ποιοτική επιλογή.

Ο συνομήλικος με τον Δημολιό, Τόλης Γαρυφαλλόπουλος (γεννηθέντες και οι δύο το 1995), γυρίζει σε ομάδα της πατρίδας του μετά από τέσσερα χρόνια, αφού τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην ΑΕΛ.  Φέτος συμμετείχε κι αυτός και στους 12 αγώνες της Νίκης, στους έξι ως βασικός και στους έξι ως αλλαγή. Τις τελευταίες μέρες πάντως ο υψηλόσωμος φορ δε μετέχει στις προπονήσεις της Νίκης.