Logo
Print this page

Austrian Boys: Στην οικογένειά μας η προδοσία δε συγχωρείται

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys για τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Clasico του Βόλος 9.86 ότι υπάρχει το σενάριο ο Ν.Π.Σ. Βόλος να δώσει τη θέση του στη Β’ Εθνική σε μία ομάδα που θα λέγεται Νέος Ολυμπιακός Β. με τη σύμφωνη γνώμη του Αχιλλέα Μπέου, που έτσι θα πάψει να βρίσκεται σε σύγκρουση με τον κόσμο του Ολυμπιακού Β. ενόψει και των νέων δημοτικών εκλογών σε δύο χρόνια, στις οποίες θα διεκδικήσει πάλι τη θέση του δημάρχου.

Στην ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys αποκλείουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι η προδοσία στην οικογένεια του Ολυμπιακού Β. δε συγχωρείται. Αναλυτικά:

«Σήμερα παρακολουθήσαμε την πρωινή εκπομπή στον 986 και ακούσαμε κάτι επιστημονικά σενάρια, τα οποία μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μόνο στο φεγγάρι. Ο ακατανόμαστος και η κουστωδία του όχι μόνο δε θα γυρίσει κάποια στιγμή στην ομάδα μας αλλά ούτε θα δώσουν το παρών σε οποιαδήποτε εκδήλωσή της. Άτομο ή άτομα που έχουν κάνει το παραμικρό αρνητικό στην ομάδα μας έχουν τελειώσει οριστικά. Η προδοσία στην οικογένειά μας δε συγχωρείται.

Ας αφήσουμε αυτά τα σενάρια και να επικεντρωθούμε στην επόμενη μέρα του Ολυμπιακού Βόλου. Η ομάδα μας δέχεται ανελέητο πόλεμο. Ο στόχος τους είναι ο αφανισμός μας κι αυτό δε θα περάσει, γιατί είμαστε εμείς όρθιοι και ζωντανοί. Καλούμε τον κόσμο μας συσπειρωμένο γύρω από την ομάδα και σίγουρα η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη, γιατί τα καλύτερα έρχονται…»

 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]