noodles volos banner

Εκπλήσσει ευχάριστα ο Αλέκος Αναστασίου

Αρχές Αυγούστου με τη βοήθεια και της Νίκης Β. ο Αλέκος Αναστασίου έμπαινε στο χειρουργείο, για να αποκαταστήσει τη ρήξη χιαστών που υπέστη σε αγώνα διασκέδασης ουσιαστικά σε πρωτάθλημα 8Χ8.

Τέσσερις μήνες μετά ο Βολιώτης υψηλόσωμος επιθετικός εκπλήσσει τους πάντες μέσα στην ομάδα, αφού βρίσκεται πιο μπροστά απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς στον δρόμο για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Μάλιστα αυτή τη βδομάδα ο 27χρονος φορ μπήκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σε κομμάτια της προπόνησης που είναι απαιτητικά, όπως σε άλματα, σπριντ και βάρη, και δείχνει ότι πηγαίνει πολύ καλά.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι τον Ιανουάριο θα είναι 100% έτοιμος, αφού προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό και η επανένταξή του στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις θα πρέπει να γίνει με προσοχή και βήμα-βήμα. Εξάλλου, αυτές οι περιπτώσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και αποφυγή του οποιοδήποτε ρίσκου. Δεν θα ήταν πάντως έκπληξη, όπως εκτιμάται, να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, που θα είναι ο πρώτος για τον δεύτερο γύρο στις 7 Ιανουαρίου, με σκοπό μέχρι τέλος Ιανουαρίου να έχει πάρει σταδιακά κάποια λεπτά συμμετοχής, έτσι ώστε από τον Φεβρουάριο και μετά να μπορεί να υπολογίζεται ακόμη περισσότερο.

Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Παπαδήμα, που είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό, είναι κάπως πιο πίσω σε σχέση με τον συμπαίκτη του, αλλά πιστεύεται ότι στα ματς του Φεβρουαρίου θα μπορεί να πάρει κι αυτός κάποια λεπτά συμμετοχής. Φυσικά, στο πότε θα αποφασιστεί η επανεμφάνιση των δύο ποδοσφαιριστών ρόλο θα παίξει και η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων, αφού τον Ιανουάριο σίγουρα τα γήπεδα-και δε μιλάμε για το Πανθεσσαλικό- είναι πιο βαριά. 

Last modified onWednesday, 06 December 2017 22:44