Logo
Print this page

Επανήλθε η ηρεμία, αλλά επιβάλλεται ανάλογη συνέχεια

Επανήλθε η ηρεμία στο στρατόπεδο της Νίκης μετά το 6-0 επί του Βελουχίου, που σε συνδυασμό με τους τρεις κερδισμένους βαθμούς από την έφεση για το ματς με τον Οπούντιο, έφεραν τους κυανόλευκους στους 17 βαθμούς και στην 4η θέση. Βεβαίως, η ηρεμία δε μεταφράζεται σε εφησυχασμό, αφού όλοι εξακολουθούν να βρίσκονται στην …τσίτα, καθώς ακολουθούν μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου δύο παιχνίδια, που πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθούν, με Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας και Αστέρα Ιτέας στο Πανθεσσαλικό, με τη διοίκηση, ως γνωστόν, να στέλνει τελεσίγραφο σε ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ για το 3Χ3 ως τη λήξη του πρώτου γύρου.

Η Νίκη την Κυριακή είχε την τύχη να είναι αφενός πλήρης, γιατί, όπως και να το κάνουμε έχει κάποιους παίκτες, που δεν μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα, και αφετέρου αυτοί οι ποδοσφαιριστές ήταν ετοιμοπόλεμοι, καθώς για παράδειγμα στην αναμέτρηση με τον Αλμυρό οι δύο καλύτεροι ποδοσφαιριστές της, ο Τζιώρας και ο Γιάκοβλεφ, μπήκαν στην ενδεκάδα με ελάχιστη προετοιμασία λόγω τραυματισμού και ήταν ανέτοιμοι. Τώρα και οι δύο ήταν στο 100% και έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και ειδικά ο Τζιώρας τα έκανε όλα στο γήπεδο και διακρίθηκε ιδιαίτερα και σε ρόλο … πασέρ, εκτός των δύο γκολ που πέτυχε.

Εξαιρετικός ήταν και άλλος ένας παίκτης που ήρθε να κάνει τη διαφορά, ο Ιορδανίδης, ο οποίος άργησε λόγω τραυματισμού στη αρχή του πρωταθλήματος να βρει τον πραγματικό εαυτό. Ο βραχύσωμος μέσος έπαιξε ως δεκάρι και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, βοηθώντας τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά. Στην εικόνα της ομάδας ασφαλώς συνετέλεσε εκτός των προαναφερθέντων και η χρησιμοποίηση στη θέση των αμυντικών μέσων του Ντόλγκι και του Μέτσε, που έχουν επιθετική σκέψη. 

Η Νίκη, όσο και αδύναμος κι αν ήταν ο αντίπαλος, εμφανίστηκε ανεβασμένη, με μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι της και πολύ παραγωγική, κάνοντας τη μία επίθεση μετά την άλλη και πάρα πολλές τελικές προσπάθειες.

Ομάδα έδρας ο Διγενής Νεοχωρίου

Φυσικά, η ίδια εικόνα πρέπει να υπάρξει απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου, έναν αντίπαλο δηλαδή, που είναι ομάδα έδρας και έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σ’ αυτήν, το Δημοτικό γήπεδο Οιχαλίας. Σ’ αυτό έχει κερδίσει και τους δέκα βαθμούς του στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες κόντρα σε Βελούχι, Οπούντιο και Αχιλλέα Φαρσάλων και μία λευκή ισοπαλία με τον Ρήγα Φεραίο, δείγμα ότι μεταμορφώνεται στο σπίτι του, απ’ όπου πέρασε μόνο ο Αμβρυσσέας στην πρεμιέρα με 0-1 (4-1 το γκολ αβερέιτζ). Αντίθετα εκτός η τρικαλινή ομάδα δεν έχει πάρει ούτε πόντο και έχει δεχτεί 13 τέρματα.

Έτσι, λοιπόν το παιχνίδι για τη Νίκη μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από το τρίποντο θα είναι αποτυχία. Εξάλλου πέρα από τη βαθμολογική σημασία, υπάρχει και μία άλλη παράμετρος. Η εικόνα στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού ήταν απογοητευτική την περασμένη Κυριακή και είναι ένα στοίχημα για τους παίκτες να ξαναφέρουν τον κόσμο στο γήπεδο με μία νέα επιτυχία.

Στο όριο τρεις με κάρτες

Τέλος, να σημειωθεί ότι Μπάιριτς, Γενιτσαρίδης και Μωυσίδης έχουν τρεις κίτρινες κάρτες και με μία ακόμη θα πρέπει να λείψουν για μία αγωνιστική, αλλά για την επόμενη Κυριακή δεν υπάρχει κάποια τιμωρία. 

Last modified onWednesday, 06 December 2017 13:39
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]