Logo
Print this page

Ξηροφώτος: «Δουλέψαμε και βγήκε κάτι όμορφο»

 

Στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Νίκης Β., Στέφανος Ξηροφώτος, επισήμανε:

«Σήμερα κάναμε το αυτονόητο. Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και συνδυάσαμε μία καλή εμφάνιση με ένα καλό σκορ. Κοιτάμε τη συνέχεια. Μέχρι τώρα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Θα κοιτάξουμε να διορθωθούμε, για να πάει η ομάδα ακόμη πιο ψηλά», ήταν η αρχική τοποθέτηση του 42χρονου τεχνικού, που στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αλλαγή στα χαφ με τον Μέτσε πιο πίσω και τον Ιορδανίδη δεκάρι:

«Η προσέγγιση του κάθε παιχνιδιού έχει να κάνει με το πώς είναι ο κάθε παίκτης. Ο Ιορδανίδης στο πρώτο παιχνίδι τραυματίστηκε στο δικέφαλο και τον είχαμε ξανά καλά πριν λίγο καιρό. Όντως ήταν πιο γρήγορο το κέντρο σήμερα, αλλά η καλή εικόνα που δείξαμε ήταν αποτέλεσμα μίας ομαδικής προσπάθειας.

Είχαμε δουλέψει με τα παιδιά πάνω στα προβλήματα που είχαμε στις κλειστές άμυνες, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και βγήκε κάτι όμορφο, καθώς πέρα από τα γκολ είχε κι άλλες ευκαιρίες η ομάδα. Το ευχαριστήθηκαν πρώτα αυτοί που έπαιξαν και μετά αυτοί που ήταν στο γήπεδο».

Για τη χρησιμοποίηση των νεαρών τόνισε ότι τους πιστεύουν, ωστόσο δεν πρέπει να τους δοθεί παραπάνω βάρος απ’ αυτό που μπορούν να σηκώσουν, αλλά να μπουν στα βαθιά, όταν είναι έτοιμοι. Επίσης σχετικά με την ψυχολογία της ομάδας, ο κ. Ξηροφώτος ανέφερε ότι η νίκη θα βοηθήσει.

Στ. Βουρδάκης: «Πήραμε εντολή να μπούμε και να τα δώσουμε όλα»

Από τη μεριά του ο Σταύρος Βουρδάκης, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Νίκης Βόλου, τόνισε: «Δουλέψαμε όλη τη βδομάδα σκληρά, για να κάνουμε αυτό το ωραίο παιχνίδι. Η σοβαρότητα και η σκληρή δουλειά μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα μας έφερε σ’ αυτή τη θέση. Οι προπονητές μας ήταν κοντά μας τις προηγούμενες μέρες. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο, τα δίνουμε όλα είτε παίζουμε ένα λεπτό, είτε μισή ώρα. Οι οδηγίες των προπονητών μας ήταν σαφείς, να μπούμε και να τα δώσουμε όλα».

Επεισόδιο με Γιάννη Φλωράκη

Σηκώθηκε και έφυγε ο προπονητής του Βελουχίου, Γιάννης Φλωράκης, από τη συνέντευξη Τύπου, χωρίς να ακούσει τον Στέφανο Ξηροφώτο, μετά από φραστικό επεισόδιο με Βολιώτες δημοσιογράφους, οι οποίοι αντέδρασαν στη δήλωσή του ότι η Νίκη δεν τους σεβάστηκε κι ότι έπρεπε να σταματήσει στο 3-0. 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]