noodles volos banner

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού Β. εναντίον της διαιτησίας

Με τίτλο «Δίνουμε τίμιο αγώνα και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας τον στερήσει» η διοίκηση του Ολυμπιακού Β. εξέδωσε παρά τη νίκη με 0-1 επί του Οπούντιου ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας. Αναλυτικά:

«Σήμερα η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες, δίνοντας σε όλους μας χαρά. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μας για τη μαχητικότητα  και το πάθος τους , αλλά και οι πιστοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, που βρέθηκαν στο πλάι της ομάδας.

Αν και η ομάδα μας πήρε αυτούς τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, πάλι ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές. Με μια κακή διαιτησία, με άδικες κάρτες  προς τους παίκτες μας και με σφυρίγματα, που προκαλούσαν κάτι παραπάνω από εκνευρισμό.  Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας μας, προσπαθώντας να την υπερασπιστεί, αποβλήθηκε από τον ρέφερι του αγώνα για διαμαρτυρία.

Από την αρχή της χρονιάς και με ελάχιστες εξαιρέσεις, βλέπουμε ένα μένος κατά της ιστορικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου κι αναρωτιόμαστε  τους λόγους για τους οποίους τηρείται αυτή η στάση.

Ο Ολυμπιακός Βόλου όμως, κόντρα σε όσους τον πολεμούν, θα συνεχίσει με υπομονή, επιμονή, αγωνιστικότητα, προσπάθεια και πάνω απ’  όλα με υπερηφάνεια τον αγώνα που έχει ξεκινήσει.

Δε θα δώσουμε κανένα δικαίωμα ποτέ, παρά τον εκνευρισμό που προκαλούν και προκάλεσαν οι διαιτητικές αποφάσεις, να μειώσει οποιοσδήποτε το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου.

Δίνουμε τίμιο αγώνα κάθε φορά και δε θα αφήσουμε κανένα να μας τον στερήσει».