noodles volos banner

Μπακάλης: "Ευτυχώς είχαμε δύναμη και πάθος ως το τέλος"

Ικανοποιημένος φάνηκε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Λάκης Μπακάλης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου,  από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο μέρος, όμως δεν άφησε ασχολίαστη την πτώση της απόδοσης της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Απ’ αυτό το παιχνίδι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου κράτησε φυσικά τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, αλλά και  το πάθος και τη δύναμη των παικτών του μέχρι το 90’.  

Σχολιάζοντας την εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο, αφού απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές για το πρώτο, ο κ. Μπακάλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα πει στους παίκτες να είμαστε πίσω από την μπάλα, να ελέγχουμε το παιχνίδι και να περιορίσουμε τον αντίπαλο. Άλλες φορές τα καταφέραμε, άλλες φορές όχι. Ευτυχώς είχαμε δύναμη και πάθος μέχρι το 90’ και πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Να δώσω συγχαρητήρια στον προσωπικό μου φίλο εδώ και δεκαετίες Μάκη Ζαχαρόπουλο. Έχει κάνει μία πολύ καλή ομάδα, κάνει τον δικό του αγώνα και του εύχομαι καλή συνέχεια.

Ίσως οι παίκτες να επαναπαύθηκαν στα καλά λόγια που τους είπα στο ημίχρονο. Όσες φορές το έχω κάνει και το έχω πει, δε βγαίνει σε καλό. Ίσως δε θα πρέπει να το ξαναπώ. Έπρεπε να συνεχίσουμε το ίδιο με το πρώτο μέρος. Το αντίθετο, δεν κάναμε τίποτα καλά. Πηγαίναμε δεύτεροι στη φάση, δεν ήμασταν πρώτοι στην μπάλα, όπως στο πρώτο ημίχρονο, ζωντανοί και με διάθεση. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο».

Για το ρεπό και τον επόμενο αγώνα με τον Αλμυρό: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα οπουδήποτε. Και είναι πολύτιμοι οι βαθμοί κι αυτές οι έδρες είναι ακόμη πιο δύσκολες και με τις πιο καλές ομάδες είναι ίσως πιο εύκολο ένα αποτέλεσμα καλό».