noodles volos banner

Με καλή ψυχολογία ο Ρήγας στα Σέλλανα

Για μία ακόμη φορά θα λείψει ο στρατευμένος Ντίνος Γεωργατζής Για μία ακόμη φορά θα λείψει ο στρατευμένος Ντίνος Γεωργατζής

Όλοι έτοιμοι δηλώνουν στο στρατόπεδο του Ρήγα Φεραίου για τη δύσκολη και σημαντική εκτός έδρας αναμέτρησή της ομάδας του Βελεστίνου, κόντρα στα Σέλλανα την Κυριακή (3/12), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Σε παίκτες και προπονητικό τιμ έχουν επιστρέψει τα χαμόγελα, ύστερα από τις δύο συνεχόμενες νίκες τους, σε διάστημα τριών ημερών (νίκη στο Βελεστίνο κόντρα στον Οπούντιο την Κυριακή για το πρωτάθλημα, νίκη - πρόκριση στον Βόλο κόντρα στον Μαγνησιακό για το Κύπελλο).

Άπαντες δούλεψαν σκληρά, με το προπονητικό τιμ να γνωρίζει τη σπουδαιότητα του αγώνα κόντρα στα Σέλλανα, καθώς εύλογα όλες οι αναμετρήσεις με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με τον Ρήγα χαρακτηρίζονται "ζωής και θανάτου".

Ο στόχος που τίθεται, είναι φυσικά η νίκη, με τους ιθύνοντες των κυανόλευκων, όμως, να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, κόντρα σε μία συνδιεκδικήτρια της παραμονής, ακόμα και η ισοπαλία θεωρείται ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Την Παρασκευή (1/12) ο Ρήγας προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα θα δουλέψει πάνω στο κομμάτι της τακτικής, στην τελευταία της προπόνηση πριν το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Ρήγα την Κυριακή δεν υπολογίζεται ο παίκτης - προπονητής Γιώργος Αλεξίου (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες την Κυριακή κόντρα στον Οπούντιο κι είναι τιμωρημένος), ο οποίος, όμως, θα ταξιδέψει στο Προάστιο της Καρδίτσας. Επίσης, απόντες θα είναι και οι Μπόρας, Γεωργατζής, Χύσα, που είναι στρατευμένοι. Ερώτημα αποτελεί ο έτερος παίκτης - προπονητής Σπαθής, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά μέσα στην εβδομάδα, αλλά δεν είναι σίγουρο αν βρίσκεται ακόμα στη δέουσα αγωνιστική κατάσταση, προκειμένου να "βγάλει" 90λεπτο.

Η 19μελης αποστολή που θα ταξιδέψει αυθημερόν την Κυριακή (3/12) από το Βελεστίνο είναι η εξής: Παπαγιάννης, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Ράπτης, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Πατσής, Λάμπρου, Παπακώστας, Χατζησταμάτης, Παπαγεωργίου, Σούγκαρης, Νασιακόπουλος, Τσελεπής, Τσιώλης, Τζοβάρας, Τζέκα, Σπαθής, Μπομπότης.

Εν τω μεταξύ με χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ τιμωρήθηκε από την ΕΠΟ ο Ρήγας Φεραίος. Ο λόγος είναι, όπως ορίζει και ο πειθαρχικός κώδικας, ότι στο νικηφόρο εντός έδρας με τον Οπούντιο, έξι παίκτες του Ρήγα παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα. Αυτοί ήταν οι Αλεξίου, Γκάγκας, Παπαγεωργίου, Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου και Χατζησταμάτης.

Last modified onFriday, 01 December 2017 22:55