noodles volos banner

Επιστροφές στον Ολυμπιακό Β. ενόψει του ματς στο Μαρτίνο

Επιστρέφει ο Γελαδάρης μετά τον τραυματισμό του Επιστρέφει ο Γελαδάρης μετά τον τραυματισμό του

Η θητεία του Λάκη Μπακάλη στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού η ομάδα του υπέστη μία βαριά ήττα με 4-0 για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ από τον Ν.Π.Σ. Βόλος και σίγουρα αυτό που καίει δεν είναι ο αποκλεισμός από μία διοργάνωση που δεν ενδιαφέρει, αλλά η κακή εμφάνιση και ότι πληγώθηκε το γόητρο της ομάδας.

Θα πρέπει να ανατρέξει κανείς στις 29 Ιανουαρίου 2014, όταν η ομάδα πρωταγωνιστούσε στη Football League, για να ξαναβρεί μία τέτοιου εύρους ήττα για τη βολιώτικη ομάδα, καθώς εκείνη τη μέρα έχασε για το Κύπελλο Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό με 4-0, αλλά αυτό το κακό αποτέλεσμα η διαφορά είναι ότι ήρθε από μία εκ των μεγαλύτερων ομάδων στην Ελλάδα.

Όσο κι αν αυτό πονάει, το σύνθημα πλέον στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να πάνε στον αγώνα με τον Οπούντιο στο Μαρτίνο την Κυριακή στο πρωτάθλημα, προκειμένου να πάρουν μία βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά από πέντε ματς χωρίς το τρίποντο. Σύμμαχος θα είναι αναμφίβολα το γεγονός ότι τα προβλήματα γι’ αυτήν την αναμέτρηση μειώνονται. Συγκεκριμένα επιστρέφουν οι Γελαδάρης και Μέμος, που έλειψαν λόγω τραυματισμού από τον αγώνα με τον Ν.Π.Σ., αλλά δεν μπορεί να γίνει αυτό με τον Βαρούχα, που θα ξαναμείνει εκτός, όπως φυσικά και ο Ανδρέας Κόκας, που θα λείψει μετά την πρόσφατη εγχείρηση για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστών για έξι μήνες.

Την Πέμπτη (30/11) έγινε αποθεραπεία για όσους έπαιξαν στο Κύπελλο και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους. Μέσα σ’ αυτούς ήταν και ο Καραγκιολίδης, που υπολογίζεται κανονικά για την Κυριακή, με την επιστροφή του μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε πριν το παιχνίδι με τον Ν.Π.Σ. Βόλος για το πρωτάθλημα να είναι γεγονός. Αντίθετα, συνεχίζει να απέχει από τις εκδηλώσεις της ομάδας ο Θέος.

Να σημειωθεί ότι μετά τη συνάντηση με τον Οπούντιο, ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό κι έτσι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για το πρώτο διπλό  μεθαύριο, ενώ στη συνέχεια αντιμετωπίζει στο τέλος του πρώτου γύρου τον Γ.Σ. Αλμυρού εκτός έδρας.

Σε 13 αγώνες χωρίς ισοπαλία ο Βλάχος

Ο Ανδρέας Βλάχος από την Ανατολική Αττική είναι, ως γνωστόν ο διαιτητής που ορίστηκε να διευθύνει το ματς του Ολυμπιακού Βόλου στο Μαρτίνο με αντίπαλο τον Οπούντιο την προσεχή Κυριακή. Ο εν λόγω ρέφερι δεν είναι και από τους πλέον έμπειρους, αφού έχει 13 ματς στη Γ’ Εθνική στην καριέρα του,  ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν έχει έρθει ισοπαλία, αλλά 10 άσοι και τρία διπλά.