noodles volos banner

Απολογήθηκαν Θέος, Καραγκιολίδης και αποφασίζει η διοίκηση

Απολογήθηκαν την Πέμπτη (23/11) οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, που υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα, οι Γιώργος Θέος και Φώτης Καραγκιολίδης, ο πρώτος στον αγώνα με τον Ν.Π.Σ. Βόλος στο ημίχρονο, φεύγοντας από το Πανθεσσαλικό στη συνέχεια, και ο δεύτερος πριν το ίδιο ματς, αφού δεν παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η διοίκηση (Παναγιώτης και Γιώργος Μποτσιβάλης, Μανώλης Πολύζος μαζί με τον γενικό αρχηγό Θ. Νικολόπουλο) θα εξετάσει τις απολογίες και την Παρασκευή αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις της.

Πάντως, οι δύο παίκτες δεν έχουν προπονηθεί μέχρι τώρα τη βδομάδα που διανύουμε, αφού έπρεπε πρώτα να δώσουν τις εξηγήσεις τους, και έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν δουλέψει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορούν να υπολογίζονται από τον Κώστα Μπράτσο.

Έτσι όλα δείχνουν ότι μαζί με τον Ανδρέα Κόκα, που χειρουργήθηκε για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστών, οι άλλες δύο απουσίες για το έκτος έδρας ματς με τον Αμβρυσσέα Διστόμου θα είναι των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών. Άλλα προβλήματα δεν υφίστανται, αφού δεν υπάρχουν ούτε τραυματισμοί ούτε τιμωρίες.

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου γυρίζει να αγωνιστεί στη φυσική του έδρα, που είναι το Δημοτικό γήπεδο Διστόμου, το οποίο είναι πλαστικό και μικρών διαστάσεων, κάτι που σίγουρα προβληματίζει τους φιλοξενούμενους για το τι θα συναντήσουν, ενώ πλέον έχουν τοποθετηθεί σ’ αυτό και λυόμενες κερκίδες και σίγουρα θα είναι μία πιο δυνατή έδρα για τους Βοιωτούς σε σχέση με το γήπεδο στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας.

Σήμερα προπόνηση στο βοηθητικό του ΕΑΚ

Οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν την τελευταία τους δυνατή προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής στο βοηθητικό του ΕΑΚ, για να εξοικειωθούν με το πλαστικό τερέν.