noodles volos banner

Σε πλαστικό γήπεδο ο Ολυμπιακός Β. την Κυριακή

Σε πλαστικό γήπεδο θα παίξει την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Αμβρυσσέα Διστόμου εκτός έδρας κι αυτή είναι η ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής για τους ερυθρόλευκους. Η ομάδα του Διστόμου, ενώ χρησιμοποιούσε το Δημοτικό των Άσπρων Σπιτιών Βοιωτίας ως τώρα κι εκεί έδωσε και τους αγώνες της με Ρήγα Φεραίο και Νίκη Βόλου, δήλωσε έδρα το Δημοτικό του Διστόμου, που έχει πλαστικό τάπητα και θα αγωνιστεί εκεί για πρώτη φορά. Αυτό αναμφίβολα αυτό δημιουργεί ενός είδους πονοκέφαλο στην τεχνική ηγεσία, αφού είναι διαφορετικό να παίζει σε πλαστικό μία ομάδα.

Η προετοιμασία για τους ερυθρολεύκους συνεχίστηκε την Τετάρτη με τους Καραγκιολίδη και Θέο να γυμνάζονται μόνοι τους, μέχρι να απολογηθούν στη διοίκηση. 

Αυτή άλλωστε ήταν και η επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ολυμπιακός Β. έχει ένα αρκετά βαρύ πρόγραμμα στη συνέχεια, που τον αναγκάζει να γυρίσει στο Πανθεσσαλικό τον Ιανουάριο στην έναρξη του δευτέρου γύρου κόντρα στο Βελούχι, αφού μέχρι τότε εκτός του Αμβρυσσέα Διστόμου την προσεχή Κυριακή 26 Νοεμβρίου, έχει να αντιμετωπίσει στις 3 Δεκέμβρη τον Οπούντιο στο Μαρτίνο, στη συνέχεια κάνει ρεπό και στις 17 Δεκεμβρίου στην τελευταία μέρα του πρώτου γύρου αλλά και για το 2017, αφού μετά διακόπτεται για δύο βδομάδες το πρωτάθλημα, πηγαίνει στον Αλμυρό για μία μαγνησιώτικη μονομαχία.

Βέβαια, την επόμενη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου υπάρχει στο πρόγραμμα και η αναμέτρηση για το Κύπελλο με τον Ν.Π.Σ. Βόλος, η διοίκηση του οποίου έχει δηλώσει ότι θα συναινέσει σε οποιοδήποτε αίτημα για αναβολή και μετάθεση του παιχνιδιού σε νέα ημερομηνία. Αν δε γίνει αυτό ο Ολυμπιακός Β. πριν το ρεπό θα πρέπει να δώσει τρία δυνατά ματς του μέσα σε οκτώ μέρες.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου θέλει να βγάλει με τις μικρότερες απώλειες τους επόμενους αγώνες, ώστε να πάει στην απαραίτητη ενίσχυση και ειδικά στη θέση του φορ τον Ιανουάριο, εκεί που υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, αφού η ομάδα σκοράρει πολύ δύσκολα. Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα μόλις μία φορά με τη Νίκη, το οποίο έληξε ισόπαλο με 1-1, ενώ ασφαλώς με βάση το παραπάνω γεγονός οι ερυθρόλευκοι έχουν να πανηγυρίσουν το τρίποντο από τον αγώνα με τα Σέλλανα στο ΕΑΚ, με το τελικό 2-1 να διαμορφώνεται με τη λήξη.

Μία φορά έχει συναντήσει τον Φώτη στο παρελθόν

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Φώτης από την Εύβοια ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής στο Δίστομο με τον Αμβρυσσέα. Αυτό θα είναι το πρώτο του ματς φέτος και το 59ο στην καριέρα του στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας και 17 παιχνίδια στη Football League. Τον Ολυμπιακό Β. τον έχει συναντήσει στις 12/01/15 για τη Β’ Εθνική στη νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου με σκορ 3-2.

 

 

 

Last modified onWednesday, 22 November 2017 23:50