noodles volos banner

Σπουδαίο διπλό και δεύτερη θέση για τον Γ.Σ. Αλμυρού

Οι δύο αρχηγοί Σταυράκης και Αργυρίου με το διαιτητικό τρίο Οι δύο αρχηγοί Σταυράκης και Αργυρίου με το διαιτητικό τρίο

Το 2Χ2 με τον Κώστα Σταματίου στον πάγκο του έκανε ο Γ.Σ. Αλμυρού, που έφυγε με το διπλό από τη Θήβα με σκορ 0-1. Οι Αλμυριώτες πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στη δυνατή τοπική ομάδα, που έδειξε κι αυτή τις δικές της αρετές, και σκοράροντας με τον Κοντοβά στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 69’ έφτασαν τους 16 βαθμούς που τους φέρνει μόνους στη δεύτερη θέση!

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΗΒΑ:

Νίκος Μπιντέλας

 

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο γενικότερα, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν ειδικά στο πρώτο μέρος καλύτερες και περισσότερες φάσεις.

Πρώτη φάση του αγώνα στο 6’, με τον Νάκα να προλαβαίνει τον τερματοφύλακα Μόνο στην έξοδό του, τον πλάσαρε από πάνω και πάνω στη γραμμή πρόλαβε να διώξει και να αποσοβήσει το γκολ ο Κοτωρός, απομακρύνοντας με ψαλίδι.

Στο 8’ το σουτ του Κάρλος έφυγε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Σίλβα στο 16’, όταν αρχικά ο Κόκας γλίστρησε (γι’ αυτό έφταιγε ο αγωνιστικό χώρος, ενώ έπεσε και κάποιες φορές ο ένας από τους δύο βοηθούς), έκλεψε ο Αργυρίου και τροφοδότησε τον Βραζιλιάνο, που αστόχησε για λίγο.

Στο 20’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμυρό, όταν συνδυάστηκαν ωραία ο Νάκας με τον Μπαρούτα και ο δεύτερος άδειασε τον παίκτη που τον μάρκαρε με υπέροχη προσποίηση, αλλά στο τεχνικό σουτ με φάλτσο που έκανε, πήγε λίγο έξω από αριστερό δοκάρι. Στο 24’ το σουτ του Κιπτίου έξω από την περιοχή είχε την ίδια τύχη σε μία νέα πολύ καλή στιγμή, που τρόμαξε στους γηπεδούχους, οι οποίοι ανησύχησαν και στο 31’. Ο Καψιώτης από τα δεξιά βρήκε στο ύψος του πέναλτι τον Φλίγκο, που σούταρε και ο Μόνος με γροθιές στο κέντρο της εστίας του απομάκρυνε.

Τέσσερα λεπτά αργότερα αξιόλογο μακρινό σουτ του Αλεξανδρή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο γκολκήπερ των Θηβαίων στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης ο Σίλβα εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Σταυράκης στη γωνία που είχε κλείσει αναγκάστηκε σε μία εντυπωσιακή επέμβαση με τις γροθιές σε κόρνερ. Ο Αλμυρός μπόρεσε να σκοράρει στο 69’. Ο Κιπτίου είδε να κοντράρει η μπάλα στη σέντρα που επιχείρησε από τα δεξιά, η οποία κατέληξε εντός περιοχής στον Κοντοβά, που σούταρε από πλάγια θέση. Ο Μόνος απέκρουσε και έδωσε την εντύπωση ότι τελειώνει τη φάση, αλλά όπως γύρισε, για να μαζέψει του γλίστρησε και κατέληξε στα δίχτυα.

Η αντίδραση της Θήβας ήρθε στο 73’ με σουτ του Κάρλος, που χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σταυράκη, με την τύχη να είναι με τον Γ.Σ. Αλμυρού στη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ ο τερματοφύλακας του Γ.Σ. Αλμυρού κράτησε το μηδέν με θεαματική επέμβαση στο αριστερό του παραθυράκι  σε φάουλ του Σίλβα.

ΘΗΒΑ: Μόνος, Πλατέλλας, Καραλής, Ζυγογιάννης, Μπουρνάζος (46’ Χριστοδουλόπουλος), Κάρλος, Αργυρίου, Κοτώρος (46’ Μαυρόπουλος), Σίλβα, Σένκα, Τόπι (85′ Γεωργάκης)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής, Θωμαΐδης, Κιπτίου, Νάκας (81′ Βούλγαρης), Φλίγκος, Κοντοβάς (78′ Κωτσιαρίδης)

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Γ.Σ. Αλμυρού ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του για τη φιλοξενία της τη Θήβα. Αναλυτικά:

«Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη διοίκηση της ομάδας της Θήβας για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο, η ποδοσφαιρική ομάδα και οι φίλαθλοί μας. Επιφυλασσόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στο β' γύρο του πρωταθλήματος στο Δημοτικό στάδιο Αλμυρού».