Logo
Print this page

Πήρε τον χώρο του ΟΣΕ για 20 έτη η Νίκη Βόλου!

Ένα όνειρο ετών γίνεται πραγματικότητα και μία καινούρια σελίδα ανοίγει για τον σύλλογο της Νίκης Βόλου, καθώς υπεγράφη σήμερα Σάββατο (11/11) σύμβαση μεταξύ της Ερασιτεχνικής Νίκης και της ΓΑΙΟΣΕ για τη μίσθωση του οικοπέδου του ΟΣΕ που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο Π. Μαγουλάς και το οποίο προορίζεται για την ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου, αλλά θα καλύψει και γενικότερες ανάγκες για τα παιδιά που αθλούνται στον σύλλογο.

Μάλιστα την εξέλιξη αυτή είχε εξαγγείλει, πριν πέσουν οι υπογραφές, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστος Σπίρτζης, κατά την πρώτη μέρα του 3ου συνεδρίου Ανάπτυξης του Ομίλου Καρεκλίδη με τίτλο «Σχεδιάζουμε τη Μαγνησία της επόμενης εικοσαετίας» με την υποστήριξη της 24MEDIA, που διεξάγεται στο ERGON SHOWGROUND Event Hall, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα μέχρι την Κυριακή 12/11.

Την πιο σημαντική συμβολή στην εξέλιξη είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Μαγνησίας κ. Μεϊκόπουλος, ο οποίος μαζί με τον υπουργό, τον β’ αντιπρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Βενέτη, τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Φάτση, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΟΣΕ, κ. Σχίζα, βρέθηκαν στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Μαιάνδρου το Σάββατο 11/11.

Οι δύο τελευταίοι (Σχίζας και Φάτσης) έβαλαν τις υπογραφές σε μία συμφωνία, που περιέχει αρκετά καλούς όρους για τον σύλλογο και προβλέπει τη μίσθωση του χώρου για 20 χρόνια με δικαίωμα επέκτασης, με τη Νίκη αναλαμβάνει να κάνει κάποια ανταποδοτικά έργα, που θα συμψηφιστούν κατά ένα μεγάλο μέρος με τα μισθώματα, που θα πρέπει να καταβληθούν. Η σύμβαση θα γίνει γνωστή μέσω και της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ.

Αναμένεται μία ξεχωριστή Γ.Σ. από την Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, έτσι ώστε να ενημερωθούν και τα μέλη εκτενώς, αλλά και να αποφασιστεί πώς  θα γίνει η διαχείριση του όλου ζητήματος και τα επόμενα βήματα. Φυσικά, όλα σε ό,τι αφορά τους ευνοϊκούς όρους έχουν τελειώσει και υπάρχει οριστικά θετική κατάληξη υπέρ της Νίκης.

Από δω και πέρα υπάρχει ένα εύλογο διάστημα, για να γίνουν μελέτες και να βγουν οι άδειες, προκειμένου να αρχίσουν τα έργα, και η εκτίμηση είναι ότι αυτό θα γίνει μέχρι την άνοιξη του 2018. 

Last modified onSunday, 12 November 2017 10:30
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]