Logo
Print this page

Βγήκε από τη δύσκολη θέση με ανύπαρκτο πέναλτι ο Ν.Π.Σ.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Ν.Π.Σ. Βόλος νίκησε με 3-1 τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο γήπεδο της Νεάπολης, ανοίγοντας το σκορ και βγαίνοντας από τη δύσκολη θέση με ανύπαρκτο πέναλτι, που έδωσε ο Παπακωνσταντίνου στο 41’ υπέρ του Δερμητζόγλου και μετέτρεψε σε γκολ ο Πίτου Γκαρσία.

Ο εξτρέμ του Ν.Π.Σ. …θυμάται να πέσει δύο δευτερόλεπτα μετά το «μαρκάρισμα» του αντιπάλου του, ο οποίος μαζεύεται, για να μην τον βρει. Μάλιστα, όταν πέφτει κάτω σφαδάζει και μόλις βλέπει τον Παπακωνσταντίνου να δίνει το πέναλτι, γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου περδίκι και σηκώνεται.

Αυτό ήταν το πιο κομβικό σημείο στο παιχνίδι, αλλά οι παίκτες του Αμβρυσσέα διαμαρτυρήθηκαν πολύ χλιαρά έως υποτονικά, αφού στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί, καθώς οι νεοφώτιστοι ήταν οι ευνοημένοι της περασμένης αγωνιστικής με το γκολ-σκάνδαλο που σημείωσαν με τη Νίκη.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι, μέχρι να μείνουν πίσω στο σκορ, αμύνονταν σωστά και έδειχναν ότι θα άγχωναν τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος, πηγαίνοντας με το 0-0 στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Ο Δημόπουλος στο 59’ με δυνατό αριστερό σουτ από τα 25 μέτρα, που κατέληξε στη δεξιά γωνία του Ντέντσεφ, ο οποίος ακούμπησε την μπάλα, αλλά δεν κατόρθωσε να αποτρέψει την πορεία της στα δίχτυα, έκανε το 2-0 και καθάρισε εν πολλοίς την υπόθεση νίκη για τον Ν.Π.Σ. Βόλος. Το 3-0 ήρθε από τον Μάντζη στο 75’ με προβολή σε κενή εστία μετά από πάσα πάρε-βάλε του Ηλιόπουλου, ο οποίος είχε πάρει την κάθετη του Καμπαγέρο σ’ έναν ωραίο ομαδικό συνδυασμό.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Κωστούλα στο 83’. Η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε μετά από βαθιά μπαλιά από το κέντρο και ο παίκτης του Αμβρυσσέα βγήκε μόνος του και με το αριστερό νίκησε τον Μπουργάνη για το 3-1. Μάλιστα, ο Κωστούλας σε κόντρα επίθεση μετά από μπαλιά του Μανιδάκη στο 84’ βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα του Ν.Π.Σ. και υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν, πιάνοντας τα μαλλιά του για την απόφαση.

Τελευταία φάση στο ματς το δοκάρι του Καμπαγέρο στο 92’, σε μεγάλη ευκαιρία για το 4-1.
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Σαλαμούρας (73’ Μηλιώτης), Γκαλίτσιος, Δερμιτζόγλου (65’ Πέντα), Καμπαγέρο, Μάντζης (78’ Καλαμίδας), Πίτου Γκαρσία (70’ Ζέρης), Ηλιόπουλος
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ: Ντέντσεφ, Μαργαρίτης (58’ Μπότσης), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Βλάχος (73’ Σχίζας), Ντος Σάντος (65’ Σούκιας), Βαγγέλι, Κωστούλας, Χίζι, Μανιδάκης 

Last modified onSaturday, 11 November 2017 21:02
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]