noodles volos banner

Χρ. Σπαθής: «Κάναμε όσα δουλέψαμε ανασταλτικά»

Αφού μίλησε για την καλή ανασταλτική λειτουργία, παραδέχτηκε την έλλειψη δημιουργίας ευκαιριών ο Χρήστος Σπαθής στις δηλώσεις του μετά το Γ.Σ. Αλμυρού-Ρήγας 0-0. Αναλυτικά:

«Σίγουρα είναι μία άβολη στιγμή, γιατί με τον κόουτς είχαμε βρεθεί σε συνέντευξη Τύπου πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά ήμασταν από την ίδια ομάδα. Ο καθένας πλέον εξυπηρετεί τα συμφέροντα της δικής του ομάδας.

Όπως είχα αναφέρει, το παιχνίδι θα είχε το χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι και θα πήγαινε στο πάθος και στη δύναμη. Πράγματι μπορώ να πω ότι επιβεβαιώθηκα, γιατί έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες τόσο χαμηλά όσο και εναέρια. Όσα δουλέψαμε ανασταλτικά τα κάναμε σε ένα μεγάλο βαθμό.

Από κει και πέρα, για να λέμε και τα πράγματα, όπως έχουν, μας προβλημάτισε η σωστή μεταβίβαση της μπάλας και στον σωστό χρόνο, ώστε να απειλήσουμε με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Παρόλο που βρέθηκαν χώροι, δεν κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε κάποια καλή ευκαιρία καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό δε σημαίνει τίποτε απολύτως. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Πλέον κοιτάμε το ματς έδρας με το Βελούχι, όπου θέλουμε τους τρεις βαθμούς, όπως πάντα στο Βελεστίνο. Καλή συνέχεια στον κύριο Μπακάλη.

Πρέπει να βελτιώσουμε ότι φτάνουμε μέσα στην περιοχή, αλλά δεν έχουμε τις καλές τελικές επιλογές για το πότε πρέπει να σουτάρουμε».

Νίκος Μπιντέλας

Last modified onMonday, 30 October 2017 03:06