noodles volos banner

Με απουσίες το μαγνησιώτικο ντέρμπι στον Αλμυρό

Δεν αποθεραπεύθηκε ο Παπαγεωργίου του Ρήγα και θα είναι απών Δεν αποθεραπεύθηκε ο Παπαγεωργίου του Ρήγα και θα είναι απών

Μεγάλο μαγνησιώτικο ντέρμπι στο πλαίσιο της 6ης μέρας του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής γίνεται στο στάδιο του Αλμυρού Αθανάσιος Ραγάζος την Κυριακή στις 15.00 με αντιπάλους τον τοπικό Γυμναστικό και τον Ρήγα Φεραίο (διαιτητής ο Γεώργιος Τσιαουσίδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας με βοηθούς τους συντοπίτες του Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο και Αθανάσιο Μποζατζίδη).

Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο, στο οποίο έγινε λίφτινγκ, καθώς τοποθετήθηκαν 1.200 καρεκλάκια, με συνέπεια να ομορφύνει πολύ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους ήττα στην Ιτέα από τον Αστέρα με 3-1, τη στιγμή που είχαν ξεκινήσει με το 3Χ3, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία λόγω του υποχρεωτικού ρεπό της περασμένης αγωνιστικής να ξεκουραστούν σωματικά και ψυχολογικά μετά το βαρύ γι’ αυτούς 3-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για τον Γ.Σ. Αλμυρού δε θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Καψιώτης, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς στην Ιτέα, και ο Κρανάς, που έχει κάνει αρθροσκόπηση και βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας.

Απόντες για τον Ρήγα Φεραίο θα είναι ο Παπαγεωργίου, που ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα  από το παιχνίδι με τη Νίκη, ενώ ο Χύσα έκανε κάποιες προπονήσεις, παίρνοντας άδεια από τον στρατό, αλλά είναι ανέτοιμος. Φυσικά και οι τρεις νεοαποκτηθέντες, που ανακοινώθηκαν χθες, δε θα είναι στην αποστολή, όπως και ο Καρακώστας, που το δελτίο του τυπικά ανήκει ακόμη στην ομάδα. 

Last modified onSaturday, 28 October 2017 10:02