Logo
Print this page

Επίσκεψη οργανωμένων στην προπόνηση του Ολυμπιακού Β.

Τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου επισκέφτηκαν μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας. Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία των Austrian Boys περίμεναν τους ποδοσφαιριστές έξω από τα αποδυτήρια και τους εξέφρασαν κάποια παράπονα πάνω σε θέματα τόσο αγωνιστικής όσο και εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς, με τους παίκτες να παίρνουν το μήνυμα των οπαδών, που τους ζήτησαν να συνέλθουν και να δίνουν όλο τους το είναι.  

Φήμες για Ντόστανιτς

Με το σταγονόμετρο βγαίνουν οι πληροφορίες για τις επαφές που γίνονται για τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και οι νεότερες κάνουν λόγο για εμπλοκή στο θέμα Μπαξεβάνου, που μίλησε με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, και προσέγγιση με τον Σέρβο τεχνικό Ράτκο Ντόστανιτς. Ο 60χρονος προπονητής, που έχει περάσει από τους πάγκους της Βέροιας, της ΑΕΛ, του Λεβαδειακού και του Διαγόρα Ρόδου, έχοντας 53 αγώνες στη Σούπερ Λιγκ και 25 στη Football League, φέρεται να είναι ένας από τους υποψήφιους.

Επίσης, να σημειωθεί ότι στα χέρια των ανθρώπων της ομάδας υπάρχει επίσημο έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ΕΑΚ για τα ματς με Ρήγα Φεραίο και Σέλλανα. 

 

Last modified onWednesday, 11 October 2017 22:33
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]