Logo
Print this page

Καθαρά αγωνιστικοί οι λόγοι του διαζυγίου με Ζιώγα

Καθαρά αγωνιστικοί ήταν οι λόγοι της απομάκρυνσης του Μιχάλη Ζιώγα από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί ότι ο χωρισμός ήταν … βελούδινος κι αυτό αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του Λαρισαίου τεχνικού, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ήταν πραγματικά «κύριοι» και επέδειξαν πολύ υψηλό επίπεδο στη συζήτησή τους, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης.

Στον 55χρονο προπονητή χρεώνεται αφενός η κακή εικόνα της ομάδας και η ήττα στο Καρπενήσι από το Βελούχι, αλλά και το γεγονός ότι το τρίποντο με τον Διγενή Νεοχωρίου ήρθε με μεγάλο καρδιοχτύπι, καθώς μετά το 2-1 οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή ευκαιρία, στην οποία παίκτης τους έπιασε αέρα από θέση βολής και θα μπορούσε να κάνει τη μεγάλη ζημιά, ισοφαρίζοντας.

Στη διοίκηση επικρατεί η άποψη ότι τέτοια παιχνίδια με σαφώς υποδεέστερους αντιπάλους η ομάδα πρέπει να τα καθαρίζει νωρίς κι αυτό δεν το κατάφερε την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, προκαλώντας παρά την επίτευξη του αντικειμενικού του σκοπού εκνευρισμό στο διοικητικό της ηγέτη.

Πάντως, να σημειωθεί ότι έχει δημιουργηθεί μία φημολογία για προπονητή από την πρώην Γιουγκοσλαβία, αλλά δεν επιβεβαιώνεται.

Όλοι στους κόλπους της ομάδας είναι σε αναμονή για την έλευση του νέου της τεχνικού ηγέτη, ενώ πρέπει να ρυθμιστούν κι άλλα ζητήματα, όπως ο τόπος διεξαγωγής των προπονήσεων λόγω του προβλήματος με την επανασπορά του Πανθεσσαλικού. 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]