noodles volos banner

Αλεξίου: Εκτός το πέναλτι, παράπονα και για το δεύτερο γκολ

Ότι θεωρεί πως το πέναλτι του Ν.Π.Σ. Βόλος ήταν εκτός περιοχής και ότι υπάρχουν παράπονα μέσα στην ένταση του παιχνιδιού και για το δεύτερο γκολ των αντιπάλων τους, τόνισε ο παίκτης-προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Γιώργος Αλεξίου, που πιο αναλυτικά επισήμανε:

«Τα ντέρμπι τα χτυπάμε κι αυτό κάναμε και σήμερα, αλλά χρειάζεται και τύχη. Σήμερα δεν την είχαμε με το μέρος μας κι αυτό που κρατάμε είναι το μαχητικό πνεύμα, που θέλουμε να το δείξουμε σε μεγαλύτερο βαθμό και φέτος. Είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας.

Μπορούσε να γίνει το ματς και 2-0 με τον Χατζηαθανασίου. Ο αντίπαλος είναι μία ποιοτική ομάδα και μας πίεσε. Το πέναλτι νομίζω πως είναι εκτός περιοχής. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε ό,τι έχουμε να διορθώσουμε και να κοιτάξουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα το κάνουμε.

Υπάρχουν παράπονα και για το δεύτερο γκολ, ίσως μέσα στην ένταση του παιχνιδιού να το βλέπουμε κι εμείς λίγο αλλιώς. Πιστεύω ότι δεν είχαμε και την καλύτερη διαιτησία. Δε θέλουμε να δώσουμε έμφαση σ’ αυτό, απλώς το αναφέρουμε».