noodles volos banner

Επανεκκίνηση για το Blue Club

Ανακοίνωση εξεδωσε το Blue Club, που κάνει τη δική του επανεκκίνηση και επανέρχεται πιο δυνατά από ποτέ. Αναλυτικά:

«Φίλοι κι αδέρφια,

Κατόπιν μίας μεταβατικής όσο και επίπονης περιόδου, ο σύνδεσμός μας επανέρχεται, πιο δυνατός από ποτέ, στα δρώμενα της ομάδας μας. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας, καθώς και όλους τους Νικιώτες για τα εξής:

1. Μετά και την "επανεκκίνηση" μας, θα πρέπει όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας  να έρθουν στα γραφεία μας για εγγραφή (το ίδιο ισχύει και για τα παλαιά εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία οφείλουν να κάνουν ανανέωση της εγγραφής τους)

2. Την προσεχή Τετάρτη 27/9/2017 και ώρες 8:00-10:00 το βράδυ, θα είμαστε ξανά κοντά σας μετά από πολύ καιρό με την οπαδική μας εκπομπή "Νίκη Είσαι...", μέσα από το γαλάζιο ραδιόφωνο της πόλης, τον Blue Heart FM 105.1

3. Το Σάββατο 30/9/2017, στις 8:00 το βράδυ, ο σύνδεσμός μας υποδέχεται την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με κυανόλευκο πάρτι, στο χώρο του συνδέσμου μας.

4. Tην Κυριακή 01/10/2017, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, θα ακολουθήσει μια πολύ σημαντική γενική συνέλευση στα γραφεία του συνδέσμου μας. Καλούμε όλο τον Νικιώτικο κόσμο να πλαισιώσει τις δραστηριότητές μας και να μας δώσει δύναμη με τη συμμετοχή του.

"Δεν πεθαίνει αυτό που μπορεί αιώνια να περιμένει"

ΠΙΣΤΗ-ΤΙΜΗ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου BLUE CLUB Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ 1985 - ΘΥΡΑ 3»