noodles volos banner

Στην αερογέφυρα των επεισοδίων η Νίκη παίζει ποδόσφαιρο (video)

Με ένα εκπληκτικό σε σύλληψη βίντεο η Νίκη Βόλου προβάλλει την επιστροφή της στο στολίδι του Πανθεσσαλικού και περνά το μήνυμα ότι όλοι οι αγώνες της θα είναι μία γιορτή μακριά από οποιοδήποτε φαινόμενο βίας, σε έναν χώρο που ο κάθε φίλαθλος θα χαίρεται το ποδόσφαιρο. Τέσσερις παίκτες της Νίκης, οι Τζιώρας, Γιάκοβλεφ, Μέτσε και Δημολιός, παίζουν ποδόσφαιρο στην αερογέφυρα που έγιναν τα θλιβερά επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, δείχνοντας ότι η Νίκη παίζει ποδόσφαιρο κι όχι ξύλο. Από κάτω οι υπόλοιποι παίκτες και προπονητές της Νίκης τους κοιτάνε, χωρίς να αντιδρούν, όπως κοιτούσαν τους χούλιγκαν όλοι οι υπόλοιποι στο Πανθεσσαλικό στον τελικό της ντροπής.

Μαζί με το βίντεο, έχει αναρτηθεί στο σάιτ της ομάδας και το παρακάτω κείμενο:

«Για εμάς στη Νίκη Βόλου 1924 το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και αυτό έχει αποδειχθεί στα 93 χρόνια ανόθευτης ιστορίας μας, διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού και του πολιτισμού που μας διακατέχουν.

Στόχος μας ένα ποδόσφαιρο χωρίς βία, καθαρό από κάθε σκιά που πλήττει την αξιοπιστία του, ένα ποδόσφαιρο αλληλοσεβασμού, τίμιο και δίκαιο, που θα εμπνεύσει τα νέα παιδιά σε όλη την Ελλάδα να αγωνίζονται με ήθος, μακριά από αναβολικά. Ένα ποδόσφαιρο που θα μπορεί και πάλι να είναι γιορτή για όλους.

Έτσι καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, και όχι μόνο, να στηρίξει αυτή τη νέα μας προσπάθεια και με την επιστροφή μας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δηλώνουμε μέσα από τους αληθινούς πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές, ότι "Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο".

Οι συντελεστές του βίντεο…

Σκηνοθεσία/μονταζ: Φάνης Αλεξανδρής

Κάμερα: TechItSerious Productions (Μιχάλης Τσιντσίνης-Αλέξης Τσιντσίνης)

Drone: Περικλής Χατζηβασιλείου

Οργάνωση: Γιώργος Κουτσούκης

*Δείτε το βίντεο παρακάτω στην ενότητα "ΠΟΛΥΜΕΣΑ"

1paizoume podosfairo

 

 

Media

Last modified onSunday, 13 August 2017 14:17