noodles volos banner

Στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού το φιλικό Ολυμπιακός Β.-Παγασητικός

Στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου με ελεύθερη είσοδο θα γίνει τελικά ο πρώτος φιλικός αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παγασητικό. Στο γήπεδο έγινε επανασπορά, αλλά τελείωσε επιτυχώς κι έτσι οι ερυθρόλευκοι πήραν το Ο.Κ. να αγωνιστούν στο κανονικό γήπεδο κι όχι σε κάποιο άλλο, όπως το ΕΑΚ, που είχε ακουστεί. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος είδε με ικανοποίηση τον Σέττο να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, θα κάνει μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής και γύρω στις 12 το μεσημέρι θα αναχωρήσει από τη Σαμαρίνα για Βόλο. 

Σε ό,τι αφορά τον Σκανδάλη, που είναι στον Βόλο και κάνει θεραπείες, αύριο θα μιλήσει με τον γιατρό που τον παρακολουθεί, για να του δώσει την οριστική απάντηση για το πότε αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, η φιλοσοφία είναι ο παίκτης ή οι παίκτες που θα έρθουν να μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά παράλληλα εκφράζεται πίστη από την τεχνική ηγεσία για τις δυνατότητες του συνόλου του έμψυχου δυναμικού που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα. 

Σε ανακοίνωση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου για το φιλικό του Σαββάτου τονίζονται τα εξής: "Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού της ομάδας μας με την ομάδα του Παγασητικού, το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 στις 6 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Μετά από την προετοιμασία της ομάδας μας στη Σαμαρίνα, η οποία ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή, οι παίκτες μας αλλά και το προπονητικό team έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι με μια ομάδα της περιοχής μας,  που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ. Το εν λόγω φιλικό εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου και θα δώσει τη δυνατότητα στο προπονητικό team να δει την εξέλιξη των παικτών, να εφαρμόσει σημεία της τακτικής και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της δεύτερης φάσης της προετοιμασίας της ομάδας, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Δ.Ε. καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, να δει από κοντά και να χειροκροτήσει την ομάδα μας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη".

 

Last modified onThursday, 10 August 2017 14:23