noodles volos banner

Έμεινε και ο Νίκος Τζήμας στη Νίκη

Η Διοικούσα Επιτροπή  ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Τζήμα για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Νίκος Τζήμας είναι γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου 1995 και έχει ύψος 1,93 ενώ τη σεζόν 2016-2017 με την Νίκη Βόλου είχε 29 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Γ' Εθνικής. Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο 22χρονος τερματοφύλακας έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr :

Προέρχεσαι από μια γεμάτη χρονιά με τη Νίκη. Τι σημαίνει για σένα η παραμονή σου στην ομάδα και τη νέα σεζόν;

Είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση που θα μπορούσα να πάρω για την προσπάθειά μου την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι απαρτίζουν τη Διοικούσα Επιτροπή, είναι όλοι τους αξιόλογοι άνθρωποι και πιστεύω ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία και φυσικά θέλω να τους διαβεβαιώσω πως είμαι έτοιμος να παλέψω ακόμη περισσότερο τη νέα σεζόν.

Υπάρχει μια έκφραση που χρησιμοποιούν συχνά οι φίλαθλοι: «Μια φορά Νίκη, για πάντα Νίκη». Πόσο ισχύει για σένα;

Την έχω ακούσει και εγώ αυτή την έκφραση. Δεν μπορώ να ότι  πως είμαι περισσότερο Νίκη από κάποιον φίλαθλο που είναι χρόνια στην ομάδα και μας περίμενε μετά τον αγώνα απλά να μας σφίξει το χέρι, ούτε από κάποιο παιδί που έχει γεννηθεί δίπλα στο γήπεδο και είναι και θα είναι μια ζωή Νίκη. Παρόλα αυτά έχω αγωνιστεί και θα αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα, έδινα  και θα δίνω πάντα ότι έχω, και την αγάπη που έχω για αυτή την ομάδα δε θέλω να τη διαβάσει κάποιος αλλά να τη δει από εμένα μέσα στο γήπεδο.

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους…

Δε χρειάζεται να πω κάτι ιδιαίτερο. Είναι άλλωστε πάντα δίπλα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές, κάτι που το νιώσαμε αρκετά πέρυσι. Είναι αντικειμενικοί. Θα σου δείξουν την αγάπη τους, αν και εσύ τους τη δείξεις μέσα στο γήπεδο και αυτό έγινε και στην περίπτωσή μου πέρυσι. Αυτό πάντως που θέλω να τους πω είναι πως όλοι μας θα δώσουμε ό,τι έχουμε, ώστε στο τέλος, κοιτώντας πίσω μας, να πούμε πως κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε.

 Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.