noodles volos banner

Γ. Σπυριδόπουλος: Προσπαθούν να μας αντιμετωπίσουν με νομικά τερτίπια

Σε δήλωση με αφορμή το εξώδικο που απεστάλη στην ΕΠΣ Θεσσαλίας από τη Νίκη Βόλου χαρακτηρίζοντας παράνομη την εγγραφή του συλλόγου Βόλος ΝΠΣ στα μητρώα της Ένωσης, προχώρησε ο πρόεδρος του Βόλος ΝΠΣ κ. Γιώργος Σπυριδόπουλος. Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

Νομικά τερτίπια και «παράθυρα», που ενδεχομένως θα μπορούσαν (ή έτσι νομίζουν) να υπάρξουν φαίνεται ότι επιλέγουν οι αντίπαλες ομάδες για να μας αντιμετωπίσουν, αποφεύγοντας να το πράξουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που ασφαλώς αναδεικνύει τη δική μας αθλητική και οργανωτική ποιότητα

Επειδή εμείς έχουμε άλλο προσανατολισμό και άλλη στόχευση, που περιλαμβάνει τον ανταγωνισμό και την άμιλλα με ισχυρούς αντιπάλους και προκειμένου οι ανησυχούντες να μη σπαταλούν χρόνο και χρήμα, προκειμένου να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα μας,  σε βάρος της πιθανής ενδυνάμωσης της δικής τους, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο Βόλος Ν.Π.Σ ακολουθεί κατά γράμμα τη νομιμότητα, εν αντιθέσει με άλλους.

Ετσι λοιπόν, για τη σωστή ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων-και όπως διαπιστώνουμε είναι πολλοί- σας πληροφορούμε για την ομάδα μας ότι:

-Με απόφαση του Πρωτοδικείου Κατερίνης έγινε τροποποίηση καταστατικού, αλλαγή ονόματος και μεταφορά έδρας, έγγραφα που κατατέθηκαν και στο Πρωτοδικείο Βόλου.

-Διαγράφηκε από της ΕΠΣ Πιερίας όπως επιβάλλεται και εγγράφηκε στα μητρώα της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Με απλά και κατανοητά λόγια, ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και ό,τι ακριβώς προβλέπεται από το νόμο. Για τον λόγο αυτό άλλωστε εδώ και μερικές ημέρες η φορολογική έδρα του «Βόλος Ν.Π.Σ.» είναι η ΔΟΥ Βόλου.

Επιπλέον, θα θέλαμε να δηλώσουμε, για όσους δεν το έχουν καταλάβει, ότι βρισκόμαστε στην πόλη του Βόλου για να επενδύσουμε-δημιουργήσουμε και να ενώσουμε.

Τις λίγες αυτές ημέρες που έχει τεθεί σε λειτουργία ο Βόλος Ν.Π.Σ. έχουμε ήδη προσφέρει οκτώ νέες θέσεις εργασίας.

Εχουμε ξοδέψει για κατασκευές και βαψίματα στο γήπεδο Νεάπολης του Δήμου Βόλου 4.500 ευρώ, για προκαταβολή ενοικίου 2.000 ευρώ, για αγορά ημιφορτηγού 3.000 ευρώ.

Υποβάλλαμε αίτηση στο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για χρήση έδρας, καθώς και δωματίων στους ξενώνες και ήδη έχουμε προκαταβάλει το μίσθωμα Σεπτεμβρίου.

Εχουμε ήδη πληρώσει ΦΠΑ πλέον των 3.500 ευρώ.

Εχουμε καταβάλει 14.000 ευρώ στο ξενοδοχείο για την προετοιμασία της ομάδας όπου θα διεξαχθεί στο όμορφο Πήλιο.

Και φυσικά έχουμε δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό για παίκτες, προπονητές κτλ.

Όπως καταλαβαίνετε ήρθαμε στο Βόλο, για να επενδύσουμε και όχι για να ζητιανεύσουμε, όπως συμβαίνει με άλλους. Ως εκ τούτου παρακαλούμε πολύ να πράξετε το ίδιο που πράττουμε εμείς. Ασχοληθείτε με τις ομάδες σας και ειλικρινά σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία.

Σταματήστε να διχάζετε τον κόσμο. Δημιουργήστε ανταγωνιστικές ομάδες και να είμαστε μόνο για 90 λεπτά αντίπαλοι. Η παρουσία μας στο Βόλο και η επένδυση μας θα κριθεί από τον κόσμο και από το χρόνο.

Και πάλι ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και καλό καλοκαίρι".

Ο πρόεδρος

Γιώργος Σπυριδόπουλος

Last modified onFriday, 14 July 2017 20:16