Logo
Print this page

Αλλάζει όψη το γήπεδο της Νεάπολης για χάρη του Βόλου Ν.Π.Σ.

Πριν λίγο καιρό παρατημένο, όμως μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα το γήπεδο της Νεάπολης αλλάζει όψη προς το καλύτερο για χάρη του Βόλου Ν.Π.Σ. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο σάιτ της ομάδας, οι βελτιώσεις στην κερκίδα, στον αγωνιστικό χώρο και στ’ αποδυτήρια είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου της Νεάπολης. Στόχος της διοίκησης του Βόλου Ν.Π.Σ. είναι με την ολοκλήρωση των εργασιών, το γήπεδο της Νεάπολης να είναι λειτουργικό και ικανό να φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας μας.

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε μέρος των εργασιών που έχουν πραγματοποιηθεί και από τις οποίες είναι ξεκάθαρο ότι όταν υπάρχει ΔΙΑΘΕΣΗ, ΘΕΛΗΣΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και πάνω απ’ όλα ΟΡΑΜΑ, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι εξαιρετικό».

1neapoli

2neapoli

3neapoli

Συνέντευξη Τύπου για τη συνεργασία με την Αγία Παρασκευή

Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 6.00 μ.μ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αγ. Παρασκευής, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συνεργασία του Βόλος Ν.Π.Σ. και της σχολής ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, αλλά και να παρουσιαστεί το πλάνο της συνεργασίας, μεταξύ των δύο συλλόγων.

Last modified onFriday, 07 July 2017 16:17
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]