noodles volos banner

Δ. Ιωαννίδης: Ποτέ δε θα έρθω σε αντιπαράθεση με τη Νίκη

Ότι οι ακαδημίες του Ηρακλή Βόλου δε δημιουργούνται τώρα, αλλά προϋπήρχαν, κι ότι απλώς θα γίνει προσπάθεια να οργανωθούν καλύτερα, τονίζει σε δήλωσή του στο Magnesiasports ο πρώην πρόεδρος της Νίκης Βόλου και νυν του Ηρακλή Βόλου, κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, ο οποίος απαντά στις δηλώσεις Στέργιου Φάτση.

Επίσης διαβεβαιώνει ότι, επειδή το αίμα νερό δε γίνεται, όπως λέει χαρακτηριστικά, δε θα έρθει ποτέ σε αντιπαράθεση με τη Νίκη ούτε θα έκανε ποτέ κάτι εις βάρος της. Ακόμη, τονίζει ότι κανείς από τη Νίκη δεν τον κάλεσε, ώστε να προσφέρει τη βοήθειά του, ενώ συμπληρώνει πως αν θέλουν να τον διαγράψουν από μέλος της Ερασιτεχνικής, ας το κάνουν, αλλιώς ο ίδιος δεν πρόκειται να κάνει αίτημα διαγραφής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιωαννίδη στο Magnesiasports:

«Λυπάμαι και εκπλήσσομαι για την αντίδραση αυτή από τον Στέργιο Φάτση, που θεωρώ ότι καταφέρεται κατά του Ηρακλή, ενός αδελφού σωματείου προς τη Νίκη, και κατά εμού. Για τα δικά μου αισθήματα προς τη Νίκη δε χρειάζεται να μιλήσω περισσότερο. Νομίζω ότι είναι γνωστό ότι είμαι γέννημα-θρέμμα Νικιώτης και παραμένω Νικιώτης. Ότι είμαι μέλος της Ερασιτεχνικής εδώ και πολλά χρόνια και πληρώνω άλλωστε και τις συνδρομές μου κανονικά, αυτό αποδεικνύει , συν το ότι και τα τρία μου παιδιά είναι μέλη του Γ.Σ. Βόλου “Η ΝΙΚΗ” στο τμήμα της κολύμβησης.

Αν τίθεται θέμα καταστατικού και νομίζουν ότι πρέπει να διαγραφώ από μέλος, εγώ δεν πρόκειται να κάνω αίτηση διαγραφής. Αν θέλουν οι ίδιοι, ας με διαγράψουν.

Όσον αφορά το θέμα της ομάδας του Ηρακλή, εδώ και τρία χρόνια τα παιδιά στη διοίκηση με προέτρεπαν συνεχώς να βοηθήσω, λόγω της εμπειρίας και της γνώσης που έχω πλέον στα ποδοσφαιρικά πράγματα.

Φέτος πήρα την απόφαση να πάω να βοηθήσω και να φτιάξουμε την πρώτη ομάδα, γιατί από πέρσι είχε μία εικόνα διάλυσης. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να τη συγκροτήσουμε, γι’ αυτό πήραμε και τον Βαγγέλη Τσουκάλη για προπονητή. Από κει και πέρα οι ακαδημίες υπήρχαν, δεν τις δημιουργήσαμε τώρα. Απλώς θα προσπαθήσουμε να τις οργανώσουμε καλύτερα.

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει αντιπαράθεση με τις ακαδημίες της Νίκης. Εγώ πάντα βοηθούσα τη Νίκη και θα συνεχίσω να βοηθάω. Δε μου ζήτησαν κάτι περισσότερο, για να βοηθήσω. Όποτε μου ζητήθηκε, εγώ ήμουν δίπλα στην  Ερασιτεχνική Νίκη πάντα. Εκπλήσσομαι πραγματικά για την αντίδραση αυτή της Ερασιτεχνικής.

Εγώ δε θα μιλήσω ούτε για παλιές ούτε και για νέες τεχνικές στις ακαδημίες. Εμείς κάνουμε μία προσπάθεια να μαζέψουμε τα παιδιά στον αθλητισμό. Αν τα παιδιά που είναι κοντά στο Βασδέκειο, γιατί αυτό θα είναι η έδρα μας, δε θέλουν να έρθουν στον Ηρακλή, ας πάνε στη Νίκη.

Εμείς δεν έχουμε τέτοια αντιπαλότητα για το πού θα πάει ένα παιδί. Ούτε θέλουμε να πάρουμε παιδιά της Νίκης από τις ακαδημίες και να τα φέρουμε στον Ηρακλή. Δεν υπάρχει αυτή η αντιπαράθεση. Εμείς έχουμε τις ακαδημίες μας, αυτές που έχουμε. Ούτε και το μέγεθος του Ηρακλή είναι το μέγεθος της Νίκης. Μην τρελαθούμε. Είμαι ο τελευταίος που θα έκανα κάτι εις βάρος της Νίκης, προς Θεού.

Εξάλλου οι περισσότεροι στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής είναι φίλοι μου. Πώς θα μπορούσα να είμαι απέναντί τους; Το αίμα, λένε, νερό δε γίνεται. Είμαι πάντα κοντά στη Νίκη και μακάρι να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων. Και επαναλαμβάνω: δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης μεταξύ Νίκης και Ηρακλή. Και εξάλλου εμένα δε με χρειάστηκε κανείς στη Νίκη ούτε με ζήτησε κανείς. Γιατί ξαφνικά τους πείραξε για μένα; Αν με θέλανε, γιατί δε με κάλεσαν; Δε μου είπε κανείς τίποτα. Και εν πάση περιπτώσει δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Τα ευχαριστώ τα έχω βάλει στην ντουλάπα μου. Δε χωράνε άλλα ευχαριστώ. Και δεν ξέρω ακόμη και τι με περιμένει, γιατί δεν έχουν καθαρίσει κάποιες υποθέσεις με τη Νίκη.

Επίσης, να πω ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα που είναι σε άλλες ομάδες και είναι μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης Β. Τέλος, ευχαριστώ πολύ τον κ. Φάτση για τις συστάσεις και τις συμβουλές».

 

 

Last modified onFriday, 23 June 2017 15:09