noodles volos banner

Παρελθόν από τη Νίκη ο Βασίλιεβιτς

Παρελθόν αποτελεί ο Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς από τη Νίκη για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους. Ο Σέρβος επιτελικός ήρθε με προσδοκίες στην ομάδα, αλλά φαινόταν ότι ήταν … έξω από τα νερά του, αφού από τις 23 Ιανουαρίου που πήγε στους κυανόλευκους είχε μόνο τρεις συμμετοχές ως βασικός στα ματς με Απόλλωνα Λάρισας, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Ρήγα Φεραίο και στα άλλα τέσσερα από τα συνολικά επτά παιχνίδια που αγωνίστηκε κατέγραψε ολιγόλεπτες συμμετοχές ως αλλαγή. Παράλληλα, μπήκε και ως αλλαγή στο 65’ στον αγώνα Κυπέλλου με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Ο παίκτης ζήτησε να φύγει και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Στέργιος Φάτσης έβαλε σήμερα Δευτέρα το πρωί την υπογραφή του στο δελτίο μεταβολών του ποδοσφαιριστή, το οποίο ισοδυναμεί με την ελευθέρας του και του δίνει το δικαίωμα να μεταπηδήσει σε σύλλογο της αρεσκείας του.

Ο κ. Φάτσης στη συνάντησή τους ευχαρίστησε τον παίκτη για το γεγονός ότι τίμησε τη φανέλα της Νίκης το δίμηνο που ήταν στην ομάδα, εξαίροντας τον χαρακτήρα του, και ευχήθηκε να ξανασμίξουν οι δρόμοι της Νίκης με τον Βασίλιεβιτς, ο οποίος τόνισε στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ουσιαστικά η λύση της συνεργασίας μεταξύ Νίκης και Βασίλιεβιτς είναι κοινή συναινέσει.