noodles volos banner

Χωρίς Γκίκα και Βουραζέρη στην Κέρκυρα ο Ρήγας

Απών από τον αγώνα της Κέρκυρας ο Ηλίας Γκίκας Απών από τον αγώνα της Κέρκυρας ο Ηλίας Γκίκας

Με δύο σημαντικές απουσίες αναχωρεί το μεσημέρι για την Κέρκυρα, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο στις 15.00 τον Αστέρα Πετριτή ο Ρήγας Φεραίος. Κι αυτό γιατί θα λείψουν ο Βουραζέρης, που αρραβωνιάζεται σήμερα, και ο Γκίκας, που έχει εξάρθρωμα στο γόνατο και δεν προπονήθηκε καθόλου όλη τη βδομάδα, για να ξεκουραστεί, με σκοπό να επανέλθει την επόμενη. Για πρώτη φορά στην αποστολή θα μπει ο 15χρονος Κουσκουρίδας.

Οι 19 παίκτες που θα πάρει μαζί του στο νησί του Ιονίου ο Λάκης Μπακάλης είναι οι: Παπαγιάννης, Τσουμπέκος, Τσιότρας, Χατζηαθανασίου, Λάμπρου, Μπόρας, Γκάγκας, Σπαθής, Ράπτης, Κουσκουρίδας, Αλεξίου, Χυσά, Καναβός, Γεωργατζής, Γουτούλης, Τζοβάρας, Τσελεπής, Κιπτίου, Σέττος.

Θέλει το πρώτο διπλό

Μία ομάδα που πέρσι προκάλεσε εκτός έδρας τον γενικό θαυμασμό, αφού σε δεκαέξι ματς είχε 8 νίκες και δύο ισοπαλίες με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος ως φιλοξενούμενος με 24 τέρματα, φέτος σε 11 παιχνίδια έχει μόλις τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες με οκτώ τέρματα ενεργητικό και 22 παθητικό.

Ο λόγος για τον Ρήγα Φεραίο, που πραγματικά εκπλήσσει δυσάρεστα με τις επιδόσεις του μακριά από το Βελεστίνο τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη απομένουν τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις ως το τέλος του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ισάριθμες ευκαιρίες να τελειώσει το πρωτάθλημα με έστω ένα διπλό.

Η μία απ’ αυτές τις ευκαιρίες, ίσως και η μεγαλύτερη, του δίνεται αύριο στην Κέρκυρα κόντρα στον ουραγό και πρώτο υποψήφιο για υποβιβασμό Αστέρα Πετριτή με 11 βαθμούς, που έχει τη χειρότερη επίθεση και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του δευτέρου ομίλου (10-37).

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πετύχουν την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα στο πολύ κακής ποιότητας πλαστικό γήπεδο στο Κανόνι, αλλά  ο Ρήγας με κίνητρο την αξιοπρέπειά του και ότι είναι κακό για το όνομα που έχει δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια στην κατηγορία να τελειώσει τη σεζόν χωρίς τρίποντο μακριά από το σπίτι του θα κάνει ό,τι μπορεί, για να φύγει αυτός με τους τρεις βαθμούς από γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Ο Σπαθής με μετατόπισή του από το αριστερό άκρο στο κέντρο της άμυνας ή ο Μπόρας είναι οι υποψήφιοι ν’ αντικαταστήσουν τον Βουραζέρη και τον Γκίκα ο Γεωργατζής με τη χρησιμοποίηση δίπλα στον Αλεξίου στο κέντρο του Χύσα ή του Καναβού.

Ο Λάκης Μπακάλης περιμένει από τους παίκτες του να τον διαψεύσουν σε ό,τι αφορά την εκτίμησή του ότι δεν πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να βελτιωθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έχοντας συνεχόμενες κακές εμφανίσεις, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Θεσπρωτό, στο Βελεστίνο, που έληξε με 0-1. Άλλωστε δεν παίζουν με κάποιο μεγαθήριο, αλλά με την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.  Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Μπαΐλης  από την Πρέβεζα.