noodles volos banner

Την Κυριακή στις 11.30 στο κλειστό η κοπή πίτας του Ολυμπιακού Β.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.30, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματα του.

Η ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου, οι γυναίκες και οι άνδρες μπάσκετ, που βρίσκονται στην  πρώτη θέση της Α2 Γυναικών ΕΟΚ και της Α1 ΕΣΚΑΘ Ανδρών αντίστοιχα, τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων Ποδοσφαίρου, Βόλεϊ, Μπάσκετ, Κολύμβησης, Άρσης βαρών και Πάλης-τζούντο, μαζί με  τους προπονητές τους, τη διοίκηση, τις Διοικούσες Επιτροπές, τους γονείς τους και τους προσκεκλημένους μας, θα συναντηθούν σε ένα εορταστικό κλίμα, με πολλές  εκπλήξεις.

Στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, που είναι προσφορά  της ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ΖΑΧΟΣ όπως κάθε χρόνο, θα υπάρχει ένα δώρο για το νικητή του νομίσματος για κάθε τμήμα, ενώ αποφασίστηκε να κληρωθούν δυο tablet,  μετά από λαχειοφόρο που θα υπάρχει, με κόστος 1 ευρώ και η κλήρωση θα γίνει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Θα σταλούν προσκλήσεις στις πολιτικές και αθλητικές αρχές της πόλης μας. Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν αυτή την εβδομάδα, η οποία και στέρησε τη δυνατότητα προπονήσεων στους μικρούς αθλητές μας σε όλα τα αθλήματα, καλούμε τους γονείς να προσέλθουν μαζί με τα παιδιά μαζικά στην ετήσια γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Ενημερώσεις θα γίνουν και από τους προπονητές του Συλλόγου σε κάθε τμήμα και ευελπιστούμε όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη οικογένεια, όπως είναι το ιστορικό σωματείο μας, να γιορτάσουμε, με το βλέμμα στο κλείσιμο των 80 Χρόνων της ομάδας μας και των εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν όλη τη χρονιά, για τον εορτασμό τους, ελπίζοντας να συνδυαστούν με ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες για τα αγωνιστικά τμήματα μας, ποδόσφαιρο και μπάσκετ (γυναίκες και άνδρες) .