Logo
Print this page

Δε φεύγει τον Ιανουάριο από τον Βόλο ο Ολυμπιακός

Τρία συνεχόμενα ματς εντός έδρας έχει ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την αναβολή της 14ης αγωνιστικής και τη μετάθεση της 16ης στα τέλη Φεβρουαρίου και φυσικά θέλει να εκμεταλλευτεί στο απόλυτο την έδρα του αυτό το διάστημα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν να παίξουν την επόμενη Δευτέρα 16/1 με τον Θεσπρωτό στο Πανθεσσαλικό για την 15η αγωνιστική το δευτέρου ομίλου, ενώ θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με τον Ρήγα Φεραίο για την  εξ αναβολής 14η αγωνιστική στις 22/1 κι αυτό με τον Ένωση Απολλωνίου Ιστιαίας για την 17η, εφόσον η 16η θα διεξαχθεί στις 25/2.

Οι ερυθρόλευκοι θα ξαναφύγουν από τον Βόλο στις 4/2, για να διανυκτερεύσουν στην Κέρκυρα για τον αγώνα της 5/2 με τον Αστέρα Πετριτή.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά προπονήθηκε και χθες Τετάρτη στον κλειστό χώρο του Πανθεσσαλικού, που είχε ωστόσο αρκετό κρύο. Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία δε θέλουν με τίποτα να σκέφτονται ότι δε θα ξαναπαίξουν και θα μείνουν για μία ακόμη βδομάδα χωρίς επίσημο ματς, αφού οι προπονήσεις έχουν αρχίσει και γίνονται μονότονες, ενώ παράλληλα άπαντες αδημονούν να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού πιστεύουν ότι θα δείξουν ένα πρόσωπο αρκετά πιο βελτιωμένο βάσει της δουλειάς που έχουν κάνει και της μεταγραφικής ενίσχυσης που έγινε.

 

Last modified onWednesday, 11 January 2017 19:13
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]