noodles volos banner

Ζητά Γ.Σ. με παρουσία εισαγγελέα και επιστροφή 40.000 ευρώ ο Θ. Τζήμας

Την παρουσία εισαγγελέα στην έκτακτη Γ.Σ. της Νίκης Βόλου, στην οποία θα συζητηθεί η πρόταση μομφής εναντίον του, έχει ζητήσει ο Θανάσης Τζήμας. Αυτό πληροφόρησε ο ίδιος με ανάρτησή του (πριν την ανακοίνωση αναβολής της Γ.Σ.) στη σελίδα της ομάδας στο facebook σε ένα εν πολλοίς ακατάληπτο κείμενο.

Επίσης κάνει λόγο για επιστροφή στον ίδιο 40.000 ευρώ (!) από τον Ερασιτέχνη για ταμειακές διευκολύνσεις προς τον σύλλογο, ενώ εμμέσως τονίζει ότι με την πρόταση μομφής κακώς αμφισβητείται η τιμιότητά του και η διαφάνεια των οικονομικών στην ομάδα.

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο:

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ! 
ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ Γ.Σ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 40.000,00 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΔΙΕΥΚΛΟΛΥΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΖΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΗΛΛΕΙΜΕΝΕΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΗΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ!

Last modified onThursday, 12 January 2017 03:01