Logo
Print this page

Χωρίς Δημητρίου αλλά με Γουτούλη ο Ρήγας

Με τον Γουτούλη στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Ρήγας αύριο για το Κίτρος Με τον Γουτούλη στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Ρήγας αύριο για το Κίτρος

Με χτυπητές απουσίες, αφού θα του λείψουν οι Σπαθής και Κιπτίου λόγω τιμωρίας, αλλά και οι Δημητρίου (του παρουσιάστηκε ξαφνικό προσωπικό πρόβλημα και ζήτησε να μην είναι στην αποστολή), Μπόρας (ανέτοιμος) και Χατζής (αποθεραπεία), ο Ρήγας φιλοξενείται αύριο Κυριακή στις 15.00 στο Κίτρος Πιερίας από την Πύδνα. Αντίθετα, θα είναι στην αποστολή ο Γουτούλης, ο οποίος ήρθε με μετάθεση στον Βόλο και πρόλαβε να κάνει δύο προπονήσεις, ενώ επιστρέφει ο Βουραζέρης.

Οι Βελεστινιώτες έχουν δείξει μέχρι στιγμής το καλό τους πρόσωπο μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια, αντιθέτως στα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν μόλις ένα βαθμό σε τέσσερις εξόδους του.

Σίγουρα το έργο της ομάδας του Λάκη Μπακάλη με βάση και τις απουσίες που έχει θα είναι δύσκολο, αλλά τουλάχιστον έδειξε στο ματς με τον Τηλυκράτη πως συνέρχεται αγωνιστικά. Το ζητούμενο είναι σε έναν αγώνα μακριά από το Βελεστίνο ο Ρήγας να μη δείξει τις γνωστές αδυναμίες και να διεκδικήσει κάτι καλό από μία φιλόδοξη ομάδα, που έμεινε όμως αρκετά πίσω στη βαθμολογία και μάλιστα πριν λίγες μέρες χώρισαν οι δρόμοι της με τον βασικό της φορ Γιάννη Στεφανίδη.

Το συγκρότημα του Γιώργου Χατζάρα προέρχεται από νίκη με 0-3 επί του Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια, αλλά με 18 βαθμούς συγκομιδή υπολείπεται 7 βαθμούς από την πρώτη θέση, που είχαν θέσει ως στόχο οι άνθρωποί της στην αρχή της χρονιάς.

Γενικώς η Πύδνα είναι καλύτερη εκτός έδρας, αφού στο σπίτι της κάνει εύκολα την γκέλα, έχοντας πετάξει επτά βαθμούς σε πέντε ματς, ενώ σε τρία παιχνίδια, με Απόλλωνα στη Λάρισα, Νίκη στο Κίτρος και στο τελευταίο με τον Αχιλλέα, που έχει επικρατήσει, οι αντίπαλοί της είχαν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία. Στον Ρήγα ελπίζουν πάντως πως το διαιτητικό τρίο, που αποτελείται από τους Μαλουτά, Παπαδάκη, Γιαντσή (Ημαθίας), θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η 19μελης αποστολή του Ρήγα Φεραίου αποτελείται απο τους: Τσουμπέκο, Παπαγιάννη, Τσιότρα, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρη, Λάμπρου, Γκάγκα, Ράπτη, Μπομπότη, Αλεξίου, Γουτούλη, Χύσα, Καναβό, Γεωργατζή, Τζοβάρα, Τσελεπή,, Σέττο, Γκίκα, Μπακάλη. Απ' αυτούς θα κοπεί λογικά ο νεαρός τρίτος τερματοφύλακας Τσιότρας. 

Last modified onFriday, 21 April 2017 16:26
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]