noodles volos banner

Αύριο η αποστολή της Νίκης, με 18αδα ο Ολυμπιακός

Αύριο θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Στέφανος Ξηροφώτος. Η σχετική ανακοίνωση:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Στέφανος Ξηροφώτος, αποφάσισε να μην ανακοινώσει σήμερα την αποστολή, κάτι που θα κάνει πριν από την σέντρα του αυριανού αγώνα. Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεσή του, κάτι που σημαίνει ότι η Νίκη θα πάει πάνοπλη στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό".

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά από την σημερινή προπόνηση των ερυθρολεύκων,  ο προπονητής κ. Τίμος Καβακάς  έκανε γνωστή την 18μελη αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτή απαρτίζεται από τους Κατσούλη Σάκη, Παλιούρα Κώστα, Στουρνάρα Βαγγέλη, Τέλλο Αθανάσιο, Παναγιώτη Ζώνα, Κόκα Ανδρέα, Κόκα Δήμο, Κωστόπουλο Γιάννη, Ιωαννίδη Βασίλη, Κολημήτρα Άγγελο, Σταύρου Ηλία, Poci Fabricio, Da Costa Filipe, Ευθυμιάδη Γρηγόρη, Φλίγκο Κώστα, Αναστασίου Αλέξανδρο, Δωματά Γιάννη και Στασινόπουλο Δημήτρη.