noodles volos banner

Θ. Τζήμας: «Οι μεταγραφές έχουν κλείσει»

Μιλώντας στον Blue Heart Fm και την εκπομπή Γκολ από τα αποδυτήρια ο Θανάσης Τζήμας αναφέρθηκε στα μεταγραφικά της Νίκης, κάνοντας λόγο για τρεις κλεισμένες μεταγραφές: «Οι μεταγραφές έχουν κλείσει, σας το λέω ξεκάθαρα. Είναι ένας ξένος και δύο Έλληνες. Για τον παίκτη τον ξένο μην πετάμε στα σύννεφα, γιατί μπορεί το δελτίο του να εκδοθεί, αλλά να υπάρξει πρόβλημα. Εμείς δε θα πούμε πράγματα που δεν ισχύουν, τα κρατάμε σαν επτασφράγιστο μυστικό και θα τα ανακοινώσουμε στη κατάλληλη ώρα».

Επίσης επισήμανε τα εξής: «Έχω πει στα παιδιά ότι πρέπει να αγωνίζονται για τη νίκη και δεν έχει αξία να αγωνίζονται για άλλους λόγους. Η Νίκη Βόλου θέλει καθαρό πρωτάθλημα και καλές διαιτησίες και έχουμε πει τους λόγους που οι διαιτησίες είναι προσεγμένες στα παιχνίδια μας και από κει και πέρα οι ομάδες μεταξύ τους θα κάνουν αυτά που είναι να κάνουν, δηλαδή ο λύκος τρίχα δεν αλλάζει. Έχω τέσσερα χρόνια και ξέρω τι γίνεται. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Δεν υπάρχει ούτε Σεβαστή, ούτε Ολυμπιακός ούτε Πύδνα. Σας το λέω, γιατί ξέρω τις ομάδες απέξω. Αν χάσεις από μία απ’ αυτές τις ομάδες, θα είναι, γιατί δεν είσαι εσύ καλός.  Αφήστε τους καραγκιόζηδες που βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε για τον πρόεδρο που έχει 143 επιτυχίες και νομολογίες στον Άρειο Πάγο.

Η ομάδα μας δικαιώνει μ’ αυτά τα κουρασμένα παιδιά, γιατί τα κουράζουμε τα παιδιά, που διαβάζουν, ακούν το ραδιόφωνο και δε βοηθάμε την ομάδα. Απλά ο πρόεδρος με συνεχόμενες επισκέψεις στ’ αποδυτήρια δίνει τις γραμμές. Να καλέσουμε τον κόσμο την Κυριακή κι ας είναι αγώνας Κυπέλλου να είναι κοντά μας σ’ αυτό το νοικοκυριό. Ο πρόεδρος με διαφάνεια,  χωρίς αγγίξει ένα εισιτήριο στα χέρια του, ρίχνει τα λεφτά στο τραπέζι, τα βλέπει ο κ. Κουτσούκης ο αντιπρόεδρος, ο κ. Βενέτης και ξέρουν την άλλη μέρα τις υποχρεώσεις και λένε “πώς αντέχεις”, ενώ οι άλλοι τσάμπα σε βάζουν στο στόμα; Με τον Ρήγα αυτοκτονήσαμε για τον άλφα ή βήτα λόγο κι αυτή τη στιγμή θα είχαμε δεκαπέντε πόντους».

Παράλληλα ο κ. Τζήμας διευκρίνισε ότι δεν εννοούσε τον κ. Κοκκινάκη, όταν μιλούσε για δάκτυλο, και ότι τα μέλη της Δ.Ε. δεν έχουν σχέση. Αντίθετα είπε ότι μιλούσε για τον προπονητή και τη διάταξη που επέλεξε και πως «έτσι όπως μπήκε η ομάδα ήταν για να σφαχτούμε», όπως είπε χαρακτηριστικά.  Στη συνέχεια δήλωσε: «Εμείς δε θα κάνουμε πρωταθλητισμό, αν αυτοκτονήσουμε», ενώ για τον σκάουτερ Βαλάντη Πετρόπουλο, που αναγγέλθηκε ο ερχομός του στον Βόλο, επισήμανε ότι τον τιμά και ότι δουλεύει τόσο καιρό στη σκιά.