noodles volos banner

Χωρίς τέσσερις η προπόνηση της Νίκης

Απών από την προπόνηση της Τρίτης ο Μάριος Παπαδόπουλος, που είναι άρρωστος Απών από την προπόνηση της Τρίτης ο Μάριος Παπαδόπουλος, που είναι άρρωστος

Το πρωί με βάρη και το βράδυ στις οκτώ στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής προπονήθηκε η Νίκη την Τρίτη, με το κλίμα στην ομάδα να είναι άριστο μετά την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα πάντως δε λείπουν από την ομάδα, με την αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστούν. Αυτά αφορούν τους Μάριο Παπαδόπουλο και Νικλητσιώτη, που είναι άρρωστοι και δεν προπονήθηκαν σήμερα, όπως το ίδιο συνέβη με τον Παρασκευαΐδη, που προφυλάχθηκε λόγω του τραβήγματος που έχει και τον ανάγκασε να αποχωρήσει στο 68’ του αγώνα της Κέρκυρας με τον Αστέρα Πετριτή. Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του τόνισε ότι αισθάνεται καλά και πως δεν είναι τίποτα σοβαρό, άρα περισσότερο προληπτικά απείχε σήμερα από την προπόνηση.

Μία ακόμη απουσία ήταν αυτή του Πετράκου, ο οποίος θα λείψει μέχρι και την Πέμπτη, καθώς έχει πάει στη μονάδα του, για να απολυθεί, εφόσον στο Μαλάκι είχε έρθει με απόσπαση.

Το θετικό είναι ότι ο Τορεζάνι γυμνάστηκε κανονικά κι όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στον αγώνα της Κυριακής με τον Θεσπρωτό για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής. Γι' αυτό το ματς η προετοιμασία θα συνεχιστει αύριο με μία μεσημεριανή προπόνηση. 

Last modified onTuesday, 11 October 2016 21:51