Logo
Print this page

Επισήμως ο Μπίλης ξανά στον πάγκο

Με ανάρτηση στο facebook σε σελίδα απ' όπου θα δίνονται από τον κ. Τζήμα οι επίσημες ανακοινώσεις της Νίκης έγινε γνωστό αυτό που ήξερε όλος ο κόσμος στη Νέα Ιωνία το τελευταίο διάστημα, δηλαδή πως ο Λεωνίδας Μπίλης επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της κυανόλευκης ομάδος. Άλλωστε ήταν "κοινό μυστικό" πριν καν έρθει στο Βόλο για τη γενική συνέλευση ο Θανάσης Τζήμας.

Η ανακοίνωση: “Ανακοινώνεται επίσημα από τον Πρόεδρο Σάκη Τζήμα και την Δ.Ε. σήμερα η έναρξη συνεργασίας για τη θέση του προπονητή της ομάδας μας Νίκης Βόλου με τον κ. Λεωνίδα Μπίλη για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά σαιζόν 2016-2017.
Οι προπονητές που αποφασίστηκε να ηγούνται της ομάδας μας όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Σάκης Τζήμας πρέπει να συνδέονται με την ιστορία της ομάδος ή να είναι Βολιώτες. Το μόνο όραμα που μένει να πραγματοποιήσω είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουμε ΠΑΕ να αποτελείται η ομάδα κυρίως από παίκτες της περιοχής ώστε να ξαναδούμε να κατακτούν τρόπαια τα δικά μας παιδιά όπως έγινε στο ένδοξο παρελθόν”.

Ο Λεωνίδας Μπίλης φιλοδοξεί να συνεχίσει το έργο που πέρυσι άφησε νωρίς, καθώς ήταν ο προπονητής που επιλέχθηκε να σχεδιάσει τη σεζόν, έκανε την προετοιμασία αλλά έμεινε μόνο για τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Αποχώρησε στις 18 Οκτωβρίου με απολογισμό τρεις νίκες-δύο ισοπαλίες, ακολούθησε πέρασμα από την Καλαμάτα και πλέον, είναι γεγονός, η επιστροφή του ξανά στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου, για μια τρίτη θητεία αφού η πρώτη ήταν τη σεζόν 2012-13.
Επίσης, ο κ. Τζήμας σχεδιάζει σύντομα, ίσως την επόμενη εβδομάδα, να διοργανώσει μια εκδήλωση στην οποία το “παρών” θα δώσουν ο προπονητής και ο κορμός των ποδοσφαιριστών του ρόστερ και στην οποία θα κληθούν να βρεθούν όσοι είναι δίπλα στην ομάδα. Θα είναι κάτι σαν παρουσίαση, μια πρώτη εκδήλωση ενόψει της νέας σεζόν.

13427797 716271361846967 272667304207418728 n

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]