Logo
Print this page

Επτά ομάδες παλεύουν για τρεις θέσεις παραμονής

Έχουν αρχίσει οι υπολογισμοί για τις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Επτά σύλλογοι παλεύουν για τρεις θέσεις σωτηρίας και μέχρι το φινάλε αναμένεται να μην έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι λεγόμενες “αδιάφορες” ομάδες που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις αλλά δεν πάνε για την άνοδο όπως είναι για παράδειγμα η Πύδνα Κίτρους.

Ο Τύρναβος -που συνεχίζει με προπονητή τον Γιώργο Βαζάκα!- θα δώσει ένα παιχνίδι λιγότερο καθώς αυτή την αγωνιστική, θα κάνει το ρεπό του δευτέρου γύρου, ενώ Νεοκαισάρεια, Πύρασος και Τσαριτσάνη έχουν τρεις σίγουρους βαθμούς από τον Φωκικό. Αναφορικά με την ομάδα της Ν. Αγχιάλου, μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής, πρέπει να κερδίσει σίγουρα τα δύο ματς εντός έδρας με Τύρναβο, Μαρτίνο και να κάνει ένα διπλό, ώστε να ελπίζει βάσιμα για την παραμονή. Με τη σημείωση πως εκκρεμεί η απόφαση για την επιστροφή 6 βαθμών στον Πιερικό, οι "μελανόλευκοι" της Κατερίνης δεν αναμένεται να κινδυνεύσουν, ενώ η Νεοκαισάρεια εφόσον πάρει τα δύο εντός έδρας με Καναλάκι κι Οπούντιο, που είναι πολύ χαμηλά στην κατάταξη, στην ουσία “κλειδώνει” τη σωτηρία. Ο Εθνικός Φιλιππιάδας δεν έχει εύκολο πρόγραμμα και το ματς με τον Πύρασο θα κρίνει πολλά. Ο Τύρναβος έχει στο γήπεδό του δύο ματς που δεν του φθάνουν όμως, θα πρέπει να πάρει βαθμούς στις εξόδους του που είναι με Πύδνα, Πύρασο και Αιγινιακό. Ο Δωτιέας ξαναμπήκε στο κόλπο της παραμονής, πλησίασε στο -4 από τη δέκατη θέση, αλλά έχει να δώσει αγώνες με Αιγινιακό και Καραϊσκάκη. Επίσης, ο Οικονόμος έμεινε πίσω βαθμολογικά και δύσκολα δείχνει ότι θα προλάβει... Να προσθέσουμε ότι τις τελευταίες αγωνιστικές πολλές φορές κερδίζουν οι ομάδες που έχουν μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη και όχι τα φοβαρί, οπότε οι εκπλήξεις παραμονεύουν...
Αναλυτικά το πρόγραμμα (σε παρένθεση η βαθμολογία):

Πιερικός (35): Με Φαρκαδόνα (εκτός), Δωτιέα (εντός), Ρήγα Φεραίο (εκτός), Καραϊσκάκη (εντός), Φιλιππιάδα (εκτός), Οπούντιο (εντός)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (35): Με Οπούντιο (εντός), Τύρναβο (εκτός), Φωκικό, Νίκη Βόλου (εκτός), Καναλάκι (εντός), Θεσπρωτό (εκτός)

Εθνικός Φιλιππιάδας (34): Με Πύδνα (εκτός), Τσαριτσάνη (εκτός), Πύρασο (εντός), Αιγινιακό (εκτός), Πιερικό (εντός), Δωτιέα (εκτός)

Τύρναβος (32):Ρεπό, με Νεοκαισάρεια (εντός), Πύδνα (εκτός), Τσαριτσάνη (εντός), Πύρασο (εκτός), Αιγινιακό (εκτός)

Πύρασος (31): Με Ρήγα Φεραίο (εκτός), Καραϊσκάκη (εντός), Φιλιππιάδα (εκτός), Μαρτίνο (εντός), Τύρναβο (εντός), Φωκικό

Δωτιέας Αγιάς (30): Με Αιγινιακό (εντός), Πιερικό (εκτός), Φαρκαδόνα (εκτός), Ρήγα Φεραίο (εντός), Καραϊσκάκη (εκτός), Φιλιππιάδα (εντός)

Οικονόμος Τσαριτσάνης (28): Με Καραϊσκάκη (εκτός), Φιλιππιάδα (εντός), Μαρτίνο (εντός), Τύρναβο (εντός), Φωκικό, Νίκη Βόλου (εκτός)

Last modified onWednesday, 30 March 2016 11:56
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]