noodles volos banner

Μόνο νίκη σκέφτεται ο Πύρασος

Στο σημαντικό παιχνίδι με τον Αχέροντα Καναλακίου η προσοχή όλων στον Πύρασο, μετά τη χθεσινή νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο επί της ΑΕ Διμηνίου. Για την 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, οι "κυανόλευκοι" έχουν μπροστά τους έναν καθοριστικό αγώνα που πρέπει να κερδίσουν ώστε να διατηρηθούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στον πρώτο γύρο, είχαν πανηγυρίσει το διπλό στο Καναλάκι και τώρα θέλουν να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες, κόντρα σε αντίπαλο που βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη, στην 14η θέση με 14 βαθμούς αλλά δεν είναι ευκαταφρόνητος. Η ομάδα του νομού Πρέβεζας έχει τη χειρότερη επιθετική επίδοση, με 8 γκολ σε 17 αγώνες. Ωστόσο αμυντικά τα καταφέρνει καλά αναλογικά με τη θέση της. Έχει δεχθεί 16, όσα ο πρωτοπόρος Καραϊσκάκης, λιγότερα από τον Πύρασο και ένα περισσότερο από τον Ρήγα.
Ο Πύρασος θέλει να κερδίσει όλα τα ματς στο γήπεδό του με τις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή (στο β' μισό του πρωταθλήματος, εντός έδρας έχει την Αγιά, τον Τύρναβο, το Καναλάκι, το Μαρτίνο). Στο ματς Κυπέλλου, ντεμπούτο με την αγχιαλίτικη ομάδα έκαναν οι Βαλωτής και Κοντοβάς που είχαν πολύ καλή παρουσία και έδειξαν ότι θα βοηθήσουν σημαντικά, ενώ παράλληλα διοίκηση και τεχνική ηγεσία συνεχίζουν την αναζήτηση παικτών ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ για τη δύσκολη συνέχεια.
Τέλος, να προσθέσουμε πως ο Στεφανής που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο "Π. Μαγουλάς", την εξέτισε χθες κι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, ενώ αμφίβολος είναι ο τραυματίας Μπόρας.