noodles volos banner

Άδικη ήττα για τον Ρήγα Φεραίο

 

Άδικη ήττα για τον Ρήγα Φεραίο που είχε πολύ καλή απόδοση στη Φιλιππιάδα, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη όμως έμεινε με τις εντυπώσεις και έκανε πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα με ...το αριστερό.

Στο αρχικό σχήμα ήταν τερματοφύλακας ο Κεφαλάς, στην άμυνα δεξιά ο Χατζηαθανασίου, αριστερά ο Σπαθής, στόπερ οι Γούτσιος, Βουραζέρης. Δίδυμο στα χαφ οι Αλεξίου, Χατζής, στις πτέρυγες αριστερά ο Γκίκα, δεξιά ο Γουτούλης, επιτελικός μέσος ο Ζενούνι και προωθημένος ο Σέττος. Με την έναρξη της επανάληψης, μπήκε ο Κορέτα κι αργότερα ο Σφάκας, και έτσι, οι "κυανόλευκοι" έγιναν πιο επιθετικοί.
Πρώτη καλή φάση ένα σουτ του Γήττα στο 12ο που έφυγε άουτ, ενώ στο 20ό λεπτό ο Μπαντής απέκρουσε δύσκολα σουτ του Γκίκα και στην επαναφορά, ο Σέττος σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
Ακολούθησε ένα σουτ του Γουτούλη που μπλόκαρε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων και το 1-0 σημειώθηκε στο 35ο λεπτό. Ο Χρηστογιάννης εκτέλεσε φάουλ, ο Γήττας έκανε γυριστό σουτ που χτύπησε πρώτα στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του Κεφαλά πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Ο Ρήγας Φεραίος είχε στη συνέχεια ένα σουτ του Σέττου και στο 43' κεφαλιά του Ζενούνι που έφυγε άουτ.
Στο β' ημίχρονο, οη ομάδα του Βελεστίνου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Απείλησε με προσπάθεια του Ηλία Γκίκα, που έχει λίγες ημέρες στην ομάδα αλλά ξεκίνησε βασικός έχοντας πολύ καλή απόδοση. Στο 57', από σέντρα του Σπαθή, κεφαλιά του Ζενούνι έδιωξε αμυντικός λίγο πριν τη γραμμή και το 2-0 έγινε στο 71ο με σουτ του Γιώργου Λάππα μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να μειώσουν και να ξαναμπούν στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος εάν στο 76' γυριστό σουτ του Βουραζέρη, δεν απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Παπαβασιλείου. Τελευταία φάση μια κεφαλιά του Σπαθή άουτ.

Συνθέσεις:
Εθνικός Φιλιππιάδας: Μπαντής, Χρηστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Παπαβασιλείου, Μαλάτος (72' Γατσέλος), Λέτζος (83' Γιαννούλης), Κολιάκης (82' Νικολαΐδης), Τσακανίκας, Σιδέρης, Γήττας, Λάππας.
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσιος, Αλεξίου (46' Κορέτα), Χατζής, Γουτούλης (62' Σφάκας), Σέττος, Ζενούνι (70' Γκάγκας), Γκίκα.

 

Last modified onSunday, 27 September 2015 21:35