noodles volos banner

Οι Βολιώτες, οι πρώην και τα "ονόματα" στο 2ο όμιλο

 

 


Μόνο δύο Βολιώτες θα παίξουν στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής σε ομάδα εκτός Μαγνησίας. Πρόκειται για τον Βαλάντη Κόκκα, τον 23χρονο αμυντικό (με παρουσία σε Ακρόπολη, Πύρασο, Ρήγα Φεραίο), ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν φοράει τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς και τον Γιάννη Ζαχαράκη, τον 25χρονο επιθετικό (με θητεία σε Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Οικονόμο, Αχ. Δομοκού, Κύμη) ο οποίος από τον Ιανουάριο ανήκει στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη του.
Όσον αφορά σε ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει στο παρελθόν από τις δικές μας ομάδες, ξεχωρίζει ο Κώστας Καπετάνος που είναι η μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή στην κατηγορία. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού Βόλου ενισχύει φέτος τον Καραϊσκάκη, εκεί όπου έχει συμπαίκτη τον Περικλή Μπουσινάκη που αγωνίστηκε τόσο σε Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της καριέρας του όσο και στη Νίκη.
Στον Αιγινιακό, βασικός στόπερ ο Βασίλης Λιόλιος που είχε πέρασμα από τους "ερυθρόλευκους" του Βόλου, όπως και ο Τσατσαλίδης του Δωτιέα, αλλά και ο Ιακωβάκης της Φαρκαδόνας. Πρώην παίκτες της Νίκης είναι ο Γιώργος Λάππας του Εθνικού Φιλιππιάδας, ο νεαρός δεξιός μπακ Θοδωρής Παππουτσογιαννόπουλος του Πιερικού που πέρυσι ήταν στο ρόστερ των "κυανόλευκων" στη Σούπερ Λιγκ, ο κεντρικός αμυντικός Κώστας Γιώτας ο οποίος αποτέλεσε βασικό μέλος στην ομάδα της ανόδου πριν δύο χρόνια και πλέον παίζει στη Φαρκαδόνα, ενώ ο προπονητής του Πιερικού, Νίκος Ζαλίκας έχει περάσει από τον πάγκο της Νίκης Βόλου.
Επιπροσθέτως, στον Πιερικό πήγε τελικά ο Θωμάς Γιαλαμίδης που έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό Βόλου και στον Τύρναβο ο Άγγελος Καρατάσιος που αποχώρησε προσφάτως από τη Νίκη, ενώ στη Φαρκαδόνα ο Παναγιώτης Θ. Κοντοβάς που στο β' μισό της περασμένης σεζόν έπαιξε στον Πύρασο.
Τέλος, θα αναφέρουμε μερικά "ονόματα" στον 2ο όμιλο. Είναι ο τερματοφύλακας Θανάσης Τόλιος του Αιγινιακού (39 ετών) με πολύχρονη θητεία σε Α' και Β' Εθνική, ο Ξενοφών Γήττας (36 ετών) μέσος στον Εθνικό Φιλιππιάδας, ο αμυντικός Χρήστος Μήτσης (35 ετών) και ο μέσος Σωτήρης Λεοντίου (31 ετών) στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, ο Αργεντινός Φράνκο Όττα και ο Αλέξανδρος Σεχολάρι που αγωνίζονται στην Πύδνα Κίτρους.

Φ.Γ.

 

 

Last modified onSaturday, 26 September 2015 12:06