noodles volos banner

"Λόχος υποστήριξης οι οπαδοί και εμείς ο λόχος κρούσης στη μάχη"

Με πολλές “πολεμικές” αναφορές έδωσε το στίγμα του ο Λεωνίδας Μπίλης ενόψει του νέου πρωταθλήματος! Εξήρε τη δουλειά που γίνεται απ' όλους στην ομάδα τους τελευταίους τέσσερις μήνες, ανέφερε πως η Νίκη είναι έτοιμη και στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι.

 

Αρχικά ο προπονητής των “κυανόλευκων” δήλωσε: “Αυτό που θέλαμε στο αγωνιστικό κομμάτι έγινε. Οι παίκτες και οι προπονητές διψάνε για αγώνες. Ήρθε ο κόσμος στην προπόνηση να μας δηλώσει τη συμπαράστασή του. Αυτό που είπα στα παιδιά, την αντιπροσωπεία των φιλάθλων είναι πως οι ποδοσφαιριστές ήρθαν στη Νίκη για δύο λόγους, για τον κόσμο και την ιστορία της. Έτσι λοιπόν τώρα τους δίνετε η δυνατότητα να υπερασπίσουν επίσημα το σήμα της. Κι αυτό θα γίνει. Αυτοί (σσ οι φίλαθλοι) είναι ο λόχος υποστήριξης κι αυτοί (σσ οι παίκτες) ο λόχος κρούσης. Στις τέσσερις γραμμές θα δώσουμε την ψυχή μας, το σώμα μας κι αν χρειαστεί το αίμα μας. Αυτοί θα είναι πάντα δίπλα μας, δεν θα μας αφήσουν ποτέ, μα ποτέ μόνους. Έχουμε ξεκινήσει μια διαδικασία πάνω από τέσσερις μήνες. Είπα επίσης ότι τις λύσεις για την αναγέννηση της Νίκης την έδωσαν τα σπλάχνα της, μέλη της διοίκησης που προέρχονται από το οπαδικό κίνημα του συλλόγου. Είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο στο ποδόσφαιρο αλλά μπορώ να πω ότι για εμάς το σίγουρο είναι η μέγιστη προσπάθεια που θα καταβάλουμε”.
Για τα αγωνιστικά ζητήματα, ο Λεωνίδας Μπίλης είπε πως ο Πασκούλεφ μπήκε σήμερα καλά στην προπόνηση, δεν είναι όμως 100% έτοιμος, ενώ ο επίσης τραυματίας Παπαδόπουλος ανεβάζει ρυθμούς, μπορεί και να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής. Για τον Κοτίτσα ανέφερε χαρακτηριστικά πως “το βιογραφικό του Ευθύμη τα λέει όλα, είναι πανέτοιμος να παίξει στη Γ' Εθνική”, ενώ αναφορικά με τον πρώτο αντίπαλο σχολίασε: “Ο Πύρασος είχε αξιόλογη πορεία στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και θα το δείξουμε στις τέσσερις γραμμές”.
Για τη διάταξη της Νίκης στον αγωνιστικό χώρο τόνισε πως “αυτό το σχήμα ταιριάζει στην ομάδα που θέλει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και να κάνει πρωταθλητισμό, το ζητούμενο είναι να έχει η ομάδα ισορροπία, να μην είναι μόνο επιθετική και να αφήνει κενούς χώρους στην άμυνα”.
Εξήρε τους “πάρα πολύ καλούς χαρακτήρες των ποδοσφαιριστών” επισημαίνοντας πως “τα αποδυτήρια έχουν ...υγεία”, ενώ σχετικά με το ρόστερ και τις αποχωρήσεις, δήλωσε πως δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να δείξουν την αξία τους, παίζοντας στα πολλά φιλικά της προετοιμασίας και κανείς δεν θα πρέπει να νιώθει αδικημένος σε αυτό το θέμα, καθώς δόθηκε ο χρόνος για να δείξει την αξία του.
Για το στόχο της Νίκης είπε πως “είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Δεν βλέπω το πρόγραμμα, βλέπω μόνο το παιχνίδι της Κυριακής” και ερωτηθείς εάν φοβάται κάτι, απάντησε: “Ο φόβος υπάρχει και μέσα στον πιο θαρραλέο πολεμιστή. Αλλά όταν ξεκινάει η μάχη, εκεί τα ξεχνάμε όλα. Και στο στρατό όταν πηδούσαμε από τα αλεξίπτωτα, φοβόμασταν αλλά όταν ήμασταν στο κενό, έφευγαν όλα. Η διοίκηση είναι εδώ και δεν φοβάμαι τίποτα Ο κόσμος είναι εδώ και δεν φοβόμαστε τίποτα. Η προσπάθεια που κάναμε είναι μεγάλη και δεν φοβόμαστε τίποτα Ο πόλεμος που γίνεται σε αυτή την ομάδα είναι ανελέητος αλλά θα τα καταφέρουμε”.